WNDR WOMAN: Marie Claire’s Boss Ladies Night
© Marie Claire WNDR WOMAN

WNDR WOMAN: Marie Claire’s Boss Ladies Night

Leestijd: 1 min

Marie Claire organiseert in samenwerking met Stalker en Nono C. WNDR WOMAN, een exclusieve ladies night die helemaal in het teken staat van sterke vrouwen. Een babbeltje slaan met de boss ladies achter Belgische onafhankelijke merken? In de kleerkast van bekende bloggers shoppen of model staan voor een Marie Claire fotoshoot? Het kan allemaal op vrijdag 14 april en jij bent uitgenodigd!

Kom vrijdagavond 14 april vanaf half zeven naar de prachtige Foyer van de Bourla Schouwburg in Antwerpen voor een gezellige avond tussen sterke Belgische independent brands gerund door vrouwen. Benieuwd naar wat er allemaal te beleven valt? Zie hier een exclusieve sneakpeek!

Maak kennis met de vrouwen achter Belgische merken

Dankzij WNDR WOMAN krijg je de kans om persoonlijk kennis te maken met de vrouwen achter de hipste Belgische onafhankelijke mode- en accessoiremerken van het moment. Kom luisteren naar hun verhalen en ervaringen, en laat je inspireren. Uiteraard kan je hun producten ter plaatse ook kopen. De aanwezige merken zijn Odette Lunettes, Lenny Leleu, Happy Pills, Judith Lingerie, Marlière, Billy x Club, Studio Collect, Ophelia Lingerie en Frilles.

Shop de kleerkast van je favoriete bloggers

Vlaanderens bekendste bloggers? Wij hebben ze voor je gevonden en verzameld onder één dak. We hebben het dan onder meer over Paulien Riemis van Polienne, Elien Migalski van Dogs & Dresses en Anouk Lannoo van Anouk Meets Fashion. Op ons WNDR WOMEN event krijg je de kans om schaamteloos in hun kleerkast te duiken en alles wat je leuk vindt (tegen betaling) mee naar huis te nemen.

Volg een make-upworkshop bij Nanja Massy

Nanja Massy, beauty blogger bij Belmodo en auteur van het boek Do It Yourself Beauty, deelt met jou al haar geheimen voor het creëren van een perfecte avondlook op maat. Aangezien de plaatsen voor deze workshop beperkt zijn, kan je je best op voorhand inschrijven met een mail naar robin@stalker.be.

Sta model voor een Marie Claire fotoshoot

Altijd al eens willen weten hoe het is om op een echte fotoset te staan? Grijp dan nu je kans en sta model tijdens een echte Marie Claire fotoshoot. Je wordt bijgestaan door een professioneel team onder leiding van upcoming fotografe Caro Deraedemaeker. Wie weet komt jouw foto binnenkort zelfs in het Marie Claire magazine!

Afterwork talks and drinks

WNDR WOMEN geeft je de kans om een praatje te slaan met leading ladies uit de modewereld (denk pr-dames, modefotografes en -redactrices) en zo alles te weten te komen over het leven achter de schermen. Uiteraard doe je dit met een heerlijke cocktail in de hand, voor de gelegenheid mogelijk gemaakt door Caffè Barbossa en Cointreau.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen op WNDR WOMAN! Bevestig je aanwezigheid via het Facebookevenement

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Afterwork drinks, Bloggers' closet sale, Boss ladies, Ladies night, WNDR WOMAN.