Robbie Williams & Ayda Field ontwerpen voor Marc O’Polo
© Peter Lindbergh

Robbie Williams & Ayda Field ontwerpen voor Marc O’Polo

Leestijd: 1 min

Marc O'Polo bestaat 50 jaar en dat werd de voorbije maanden al gevierd met een aantal opmerkelijke samenwerkingen met ontwerpers en kunstenaars. Gisteren, 6 juli, lanceerde Marc O'Polo de nieuwste, en misschien wel opwindendste, samenwerking, want niemand minder dan Robbie Williams ontwierp samen met zijn vrouw Ayda Field een exclusieve sweatshirtcollectie voor het jarige merk.

Voor Marc O’Polo was Robbie Williams een logische keuze. Als geen ander slaagt de poplegende er immers in mee te zijn met de laatste trends en tegelijkertijd trouw te blijven aan zichzelf. Op die manier past hij helemaal bij de Follow Your Nature-filosofie van het merk.

De ontwerpsessie, die plaatsvond ten huize Williams, ging er heel familiaal aan toe. De voltallige Williams bende deed suggesties terwijl Bernd Keller, Chief Creative Officer van Marc O’Polo, schetste. Zo stelde Robbie het oversized logo voor, opperde Robbie’s vierjarige dochter Theodora dat de kleur roze wel mooi was en hielp vrouw Ayda bij de vrouwelijke modellen. Of Robbie’s tweejarige zoon Charlton ook een bijdrage heeft geleverd, is ons niet bekend.

Wat we wel weten, is dat de prints met titels van nummers van Robbie, zoals Love my Life en Come Undone, een gezamenlijk idee van Robbie en Ayda waren.

Alle items uit de capsulecollectie werden vervaardigd uit een zachte, dubbelzijdig gebreide stof en ze hebben elk Robbie’s handtekening op de mouw geborduurd. Voor de vrouwen is er een sweater, een sweaterjurk en een bomber jacket. De mannen hebben dan weer de keuze uit een crewneck sweater, een hoodie en een joggingvest.

Marc O'Polo Robbie Williams Ayda Field capsulecollectie sweaters

Pers

 

De Marc O’Polo x Robbie Williams capsulecollectie komt in beperkte oplage in de Marc O’Polo winkels en online via www.marc-o-polo.com

Wie maar niet genoeg kan krijgen van Robbie Williams, verwijzen we door naar de Facebookpagina van Marc O’Polo, waar exclusieve content over de lancering van de capsulecollectie te vinden is.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: 50 jaar, Ayda Field, Capsulecollectie, Collab, Marc O'Polo, Robbie Williams.