BEAUTY TUTORIAL: Creëer thuis de mooiste catwalklooks #2: Lippen met airbrush effect
© Ian Hermans voor M.A.C

BEAUTY TUTORIAL: Creëer thuis de mooiste catwalklooks #2: Lippen met airbrush effect

Leestijd: 1 min

Catwalklooks thuis zelf op je gezicht toveren? Het kan! Of toch met een beetje hulp. We laten ons door de mooiste catwalklooks van de zomer 2018 inspireren en maken er voor jou een draagbare versie van. Gisteren toonde we je hoe je een nonchalante wing maakt, vandaag proberen we de lippen met airbrush effect die we zagen op de show van Marco De Vincenzo.

Lippen met airbrush-effect

Bij Marco De Vincenzo krijgen de modellen een rode mond zonder contour, die tot buiten de lijntjes loopt. Zo lijkt het wel alsof de modellen net nog stonden te zoenen of spaghetti aten voor ze de catwalk op liepen. Niet meteen de lippenstift waar je mee buiten wil komen. En toch! Door je lippenstift met een fluffy oogschaduwpenseel aan te brengen, net voorbij de lippenrand, krijg je vollere lippen.

Ines werkt met twee tinten lipstick, zodat de kleur naar buiten toe iets lichter uitloopt. Ze brengt een bronzing powder aan om het gezicht een zachte contour te geven. En extra sproeten zorgen voor een zonnig effect.

Zo doe je het stap voor stap:

 

Met dank aan Ines Borgonjon en M.A.C voor de make-up en Ian Hermans voor de foto’s.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Catwalk, Lippenstift, Make-up, Make-uplooks, Trends, Zomer 2018.