BEAUTY TUTORIAL: Creëer thuis de mooiste catwalklooks #1: De nonchalante wing
© Ian Hermans Voor M.A.C

BEAUTY TUTORIAL: Creëer thuis de mooiste catwalklooks #1: De nonchalante wing

Leestijd: 1 min

Catwalklooks thuis zelf op je gezicht toveren? Het kan! Of toch met een beetje hulp. We laten ons door de mooiste catwalklooks van de zomer 2018 inspireren en maken er voor jou een draagbare versie van. Ines Borgonjon van make-upmerk M.A.C toont je stap voor stap hoe je dat doet.

Look 1: De nonchalante wing

Een lijntje rond je ogen dat met bibberende hand lijkt aangebracht te zijn, met horten en stoten, zo moest de catwalklook van John Galliano eruitzien. Goed nieuws dus voor wie niet zo bedreven is in het aanbrengen van oogmake-up.

Voor een meer draagbare versie koos make-upartieste Ines Borgonjon van M.A.C voor een flatterende vorm, met een wing aan de buitenkant (voor een liftend effect). Al blijft de techniek nonchalant. Geen foundation op de catwalk maar wel in het dagelijkse leven, aangezien de meeste vrouwen zich beter voelen met een dunne, verhullende laag die kleine onvolmaaktheden verdoezelt. Zo leg je ook meer de focus op de aangebrachte accenten en krijg je een complete make-uplook.

Zo volg je de stappen:

Met dank aan M.A.C en Ines Borgonjon voor de make-up en Ian Hermans voor de foto’s.

Meer nieuws van de make-up trends vind je hier en hier.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Catwalk, M.A.C, Make-up, Make-uplooks, Paris fashion week.