Belgische mode: Made & More is terug met nieuwe webshop
© Pers

Belgische mode: Made & More is terug met nieuwe webshop

Door Charlotte Deprez & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Het gerucht doet al een paar weken de ronde, maar nu is het eindelijk officieel: het Belgische merk Made & More is terug. Enkele maanden geleden dreigde het faillissement nog, maar dit merk dat ontstond in 2013 en gespecialiseerd is in duurzame mode kan duidelijk tegen een stootje.

Onze dag kan alvast niet meer stuk: Made & More keert terug op 3 mei. Het merk maakt een heuse comeback met topduo Stéphanie Fellen en Maxime Huetz aan het hoofd. Ze ontmoetten elkaar op de banken van de universiteit. “We zijn erg complementair, en Maxime toont veel enthousiasme voor duurzame ontwikkeling”, aldus Stéphanie. “Dankzij een jarenlange ervaring bij Google, heeft Maxime een zeer goede, globale visie op retail. Daarbovenop is hij een positief, optimistisch persoon die altijd een glimlach op zijn gezicht heeft.” Kennis en enthousiasme, a match made in heaven.

Respect voor het milieu

Made & More blijft een assortiment kleding voor dames en heren aanbieden. Het assortiment is volledig ontworpen met respect voor mens en milieu, en het is lokaal geproduceerd. Het duo wil nog verder gaan op het gebied van circulaire economie door bijvoorbeeld het gebruik van kartonnen wegwerpdozen te vermijden. Zij gebruiken enkel verpakkingen die hergebruikt kunnen worden.

Made & More

Pers

De heropening van de e-shop staat gepland voor donderdag 3 mei. In de loop van dit jaar volgt mogelijk ook een eerste fysieke winkel. 

Vond je dit interessant? Lees dan zeker ook ‘Petit Bateau x Vanessa Schindler: spelen met lijnen’, ‘Clouds Of Fashion organiseert vierde Major Closet Sale‘, ‘Sara lanceert haar eigen Kimono-lijn met professionele hulp. Jij ook?‘ of ‘Nafi Thiam is het gezicht van de Nike Epic React sneaker’.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Belgische mode, Duurzame mode, Made in Belgium, Made&More.