Sara lanceert haar eigen Kimono-lijn met professionele hulp. Jij ook?
©

Sara lanceert haar eigen Kimono-lijn met professionele hulp. Jij ook?

Leestijd: 1 min

De cijfers spreken voor zich: slechts één op drie ondernemers is een vrouw, en maar 10% van de vrouwen met plannen voor een eigen zaak waagt de stap. De balans tussen gezin en werk lijkt het grootste struikelblok voor vrouwen met ondernemingszin. Contrex® en Ulule willen hen dat extra duwtje in de rug geven om op te starten.

Het Woman Up by Contrex project moedigt vrouwen aan om te ondernemen. Samen met crowdfunding platform Ulule ondersteunt Contrex® onderneemsters met financiële steun, coaching en een crowdfundingcampagne.

Dit jaar krijgen zes vrouwen
 de kans om deel te nemen aan het project. Hierbij worden zij goed omringd door experten zoals taalcoach Els van Aerschot. Verder kunnen de kersverse onderneemsters rekenen op financiële steun ter waarde van 2000 euro, een berg aan expertise, een crowdfunding campagne bij Ulule, een lanceringsfilmpje voor het project en een professionele pr-campagne. Benieuwd wie zich de eerste Woman Up by Contrex mag noemen?

Kimono Belge

Sara Van Steenkiste is freelancer in administratie, en combineert dat met een huishouden met twee kinderen. Dankzij Woman Up by Contrex kan ze haar nieuwe concept, Kimono Belge, lanceren. Ondernemingszin zit haar langs vaders kant in het bloed. Net als een affiniteit met mode, die ze van haar moeder erfde. De onderneemster houdt van de Japanse traditie om kledingstukken van moeder op dochter door te geven en wil de kimono lanceren in onze westerse cultuur.

Elk stuk wordt in België ontworpen en geproduceerd. Een 100% Belgisch product dus. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en elk ontwerp komt in beperkte oplage van 3 tot 5 stuks. Je kan het tijdloze kledingstuk dragen als kamerjas, jurk of jas.
 Sara’s kinderdroom staat op het punt uit te komen en ze is hard aan het werk om België binnenkort te voorzien van stijlvolle, draagbare en unieke kimono’s. Stoffen worden besteld, het atelier wordt ingericht en ideeën worden gepind. De financiële steun, crowdfunding, pr-campagne en alle nodige expertise voorziet Woman Up by Contrex .

Call to action

Zit je zelf te broeden op een fantastisch idee voor een eigen zaak? Aarzel dan niet langer en waag de sprong met Woman Up by Contrex. Schrijf je snel in en wie weet sta jij binnenkort aan het hoofd van je eigen project, met alle nodige advies, steun en expertise voorhanden.

Staat jouw onderneming binnenkort ook op deze bladzijde? Schrijf je dan nu in op www.contrex.be/nl/woman-up-by-contrex.

 

Tags: Contrex, Kimono's, Ondernemen, Woman Up.