Crush of the Day: De M.A.C Snow Ball collectie
© Instagram @maccosmetics

Crush of the Day: De M.A.C Snow Ball collectie

Leestijd: 1 min

Ben je al aan het aftellen tot Kerstmis of heb je zelfs stiekem je kerstboom al gezet? Dan is de nieuwe feestcollectie van M.A.C Cosmetics zeker iets voor jou. De prachtige Snow Ball collectie brengt je meteen in een feestelijke stemming.

Heel veel make-upmerken brengen tijdens de eindejaarsperiode een speciale, tijdelijke feestcollectie uit. Ook het bekende M.A.C Cosmetics brengt elk jaar een collectie uit die hoog bovenaan de wenslijst staat van veel beautyliefhebbers. Dit jaar kreeg de holiday collection de toepasselijke naam Snow Ball. Misschien was Magic Snow Ball nog meer op zijn plaats geweest, want hij is simpelweg betoverend mooi.

De Snow Ball collectie bestaat zowel uit sets als uit losse producten. De eyecatcher van de collectie is zonder twijfel de prachtige minilipstickkit die maar liefst 12 populaire lippenstiften bevat. Er zijn ook 2 eye sets die mascara, oogpotlood en oogschaduw bevatten, 2 lip bags met een lippenstift, lipgloss en lippotlood, 2 eye and lip bags, 3 mini lipglosskits, 4 minilipstickkits, 3 verschillende brushkits, 2 pigment and glitter kits, een mascarakit en 3 verschillende shadescents kits die een lippenstift met bijpassende geur bevatten.

Daarnaast omvat de mooie collectie nog verschillende losse producten, zoals 2 compacte oogschaduwpaletten, 6 tinten lippenstift, 2 sets met erg opvallende valse wimpers, 5 tinten oogschaduw en 2 schitterende gezichtspoeders. De uitgebreide collectie komt bovendien in prachtige verpakkingen met een feestelijk glittertintje.

Eén aandachtspuntje wel: als je nog iets uit de Snow Ball collectie wil scoren, zal je er snel bij moeten zijn, want de collectie is razend populair en vliegt in recordvaart de deur uit. So be quick or miss it forever!

De M.A.C Snow Ball collectie is verkrijgbaar in de MAC winkels en via www.maccosmetics.be.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Eindejaarsfeesten, M.A.C, Make-up, Snow Ball collectie.