Poppy Delevingne en Karen Elson schitteren in nieuwe Jo Malone campagne
© Instagram @poppydelevingne

Poppy Delevingne en Karen Elson schitteren in nieuwe Jo Malone campagne

Leestijd: 1 min

Na Louis Vuitton en Burberry duikt het gezicht van Poppy Delevingne op in de reclameclip van Jo Malone London parfums. Poppy is, jawel, de zus van Cara Delevingne. Wij vroegen haar naar haar beautygeheimen en haar liefde voor parfums.

Wat vind je van de Jo Malone parfums? 

Poppy Delevingne: “Toen de gelegenheid zich aandiende om met Jo Malone samen te werken, heb ik die kans met beide handen gegrepen. Het merk maakt al een hele tijd deel uit van mijn leven, ik heb er altijd van gehouden. Het is Brits, net als ik, en er gaat iets mysterieus en eigenzinnigs van uit.”

“Mijn huis staat vol met geurkaarsen van het merk en op mijn trouw rook alles naar oranjebloesem (van Jo Malone). Jo Malone is zo verweven met mijn leven dat ik geen ander merk zou kunnen bedenken waar ik meer van hou. Ik prijs me dus zeer gelukkig met hen te mogen samen werken.”

Wat is je favoriete Jo Malone parfum? 

“Tuberose Angelica Cologne Intense van Jo Malone London. Het heeft een basis van rode rozen maar met musk, heel sexy.”

Welke rol speelt geur in jouw leven?

“Ik ben heel gevoelig aan geuren, altijd geweest. Het maakt herinneringen in me los en dat kan me emotioneel erg raken. Oranjebloesem was de geur van mijn trouw, ik droeg het parfum vorige week en ik had de rest van de dag vlinders in mijn buik.”

Welke geuren ruik je het liefst? 

“Ik heb er heel wat. Rozen, popcorn, sigaren en mijn man.”

Wat was het eerste parfum dat je droeg? 

“Ik begon Red Roses te dragen toen ik 22 was. Ik rook het bij een vriendin en ik hield van haar zachtheid en haar zoete geur. Ik smeekte haar om me te vertellen wat het was. De eerstvolgende dag trok ik naar de Jo Malone winkel om mijn eigen fles aan te schaffen. Het was ook in die periode dat ik mijn man James leerde kennen. Het eerste wat me in hem aantrok, was zijn geur. Wanneer ik hem vroeg wat het was, zei hij Amber & Lavender van Jo Malone London. Ik zag dat als een teken. Hij draagt het nog steeds en als ik nu en dan zonder hem reis, neem ik er altijd een klein flesje van mee.”

Hoe ziet jouw beautyroutine er ’s morgens uit? 

“Mijn beautyroutine stelde nooit veel voor, maar sinds ik dertig werd, neem ik het meer serieus. Op dit moment gebruik ik SkinCeuticals. Ik hou van hun apothekersflesjes. En ik gebruik ook de La Mer producten om mijn huid te reinigen en te hydrateren.”

Wat betekent schoonheid voor je? 

“Goed en comfortabel in je vel zitten. En regelmatig lachen, dat ook. Een grote glimlach maakt iedereen mooi!”

De nieuwste Jo Malone London geur is deze Green Almond & Redcurrant Cologne, onder andere te koop bij Parfuma Antwerpen en Planet Parfum, € 115. Meer info over de Jo Malone parfums, vind je op www.jomalone.com.

Jo Malone

 

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Beautygeheimen, Jo Malone, Parfum, Poppy Delevingne.