Crush of the Day: De badproof paascollectie van Lush
© Instagram @lushcosmetics

Crush of the Day: De badproof paascollectie van Lush

Door Alice Barbieux & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Pasen is enkel voor kinderen? Nee hoor, de Easter Collection van Lush is gericht op groot en klein. Elk jaar wordt het Britse cosmeticamerk creatiever met zijn tijdelijke collecties.

Lush is een Brits bedrijf dat handgemaakte cosmetica verkoopt. Ze maken gebruik van 100% recyclebare verpakkingen en ze zijn ook volledig cruelty free. Het merk verkoopt shampoos, crèmes en maskers voor het gezicht, maar hun bestsellers zijn de bath bombs en bubble bars gemaakt op basis van etherische oliën.

De paascollectie

Veganistisch en zonder bewaarmiddelen, omvat de paascollectie kleurrijke producten die doen dromen van een uurtje in bad. Bath bombs die eruitzien als veelkleurige keukens, eivormige bubble bars maar ook een exfoliant voor de lippen met chocoladesmaak. Hmmmmm. Pasen valt dit jaar op 1 april, en speciaal voor die dag heeft het Britse merk een bubble bar gemaakt in de vorm van een eenaprilvis. Het merk biedt ook vijf geschenkdozen aan. Kortom, dit jaar kan jij ontspannen terwijl de kinderen op jacht gaan naar paaseitjes!

Ontdek de hele collectie in de winkel of op www.lush.com

Vond je dit interessant? Lees dan ook: ‘2x plantjes smeren met Roger & Gallet en Diptyque’, ‘De tips en tricks voor een gezonde huid van huidverzorgingsspecialiste Hélène V.’ of ‘Hoe blijven we nu echt langer jong, mevrouw? Dit en meer gerichte schoonheidsvragen aan Dior’s verzorgingsexperte Claire Liebbe‘.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Bath bomb, Cruelty free, Lush, Pasen.