Kunst om te dragen of van te eten, door Delphine Boël
© Delphine Boël en Serax

Kunst om te dragen of van te eten, door Delphine Boël

Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor de liefhebbers van de werken van de Belgische kunstenares Delphine Boël. Haar werk Love Goes Around siert een servies van Serax én een sjaal in luxueus habotaizijde. 

Love Goes Around van Delphine Boël op zijden sjaal en servies van Serax

Serax

Het woord “love” wordt herhaald in een cirkelvormige beweging, een code die vaak terugkomt in de kleurrijke werken van de kunstenares. Die zogenaamde blabla’s zijn een reactie op alledaagse onzin, en de roddels waarmee ze vaak geconfronteerd wordt.

Het gehele werk werd integraal geprint op een luxueuze sjaal in habotaizijde. De inspiratie? Boël’s drang om haar werken van de muren te halen en om haar heen te wikkelen als bescherming. In dit geval om zich te herinneren aan de kracht van positief communiceren, wat er volgens haar voor zorgt dat je kan groeien, bouwen en vooruitkomen.

Met het servies in samenwerking met Serax wilde ze diezelfde boodschap overbrengen. De onregelmatig- en oneffenheden maken van de porseleinen borden en kopjes het ideale canvas om haar werk te transformeren tot alledaagse voorwerpen die toegankelijk zijn voor iedereen.

Sjaal Love Goes Around, € 495. Bekijk hier de verkooppunten. 
Meer informatie over het servies van Serax vindt je op hun website

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Delphine Boël, Serax, Servies.