Lore Van Keer opent nieuwe boetiek in Meise
©

Lore Van Keer opent nieuwe boetiek in Meise

Leestijd: 1 min

Lore Van Keer staat bekend om haar tijdloze, minimalistische ontwerpen waarbij ze zich voornamelijk laat inspireren door architectuur. Vijf jaar na de opening van de boetiek in Antwerpen strijkt de juwelenontwerpster neer in Meise op de Beauffortstraat.

Voor de inrichting van de boetiek sloeg Lore Van Keer de handen in elkaar met het Antwerpse bureau Æ Studio. De contrasterende elementen in het interieur vormen samen een harmonieus geheel, en laat dat nu net zijn waar Lore ook met haar juwelencollectie in slaagt.

Lore-Van-Keer-Meise-Boetiek

Edit Melvinkobe

Behalve een boetiek huist het pand in Meise ook het atelier waar een team van hoogopgeleide goudsmeden alle juwelen met de hand maakt uit verantwoord 925 sterling zilver of 18-karaats goud en edelstenen.

LEES OOK: Juwelen van Belgische bodem: interview met juwelenontwerpster Lore Van Keer

Niet in een hokje te stoppen

In haar laatste collectie ‘CREDO’ verenigt Lore vloeiende lijnen met licht ruwe texturen in ontwerpen die met het onverwachte flirten. Ze liet zich hiervoor inspireren door de filosofie van de Amerikaanse architect Frank Gehry, wiens werk evenmin in een hokje kan worden gestopt.

Lore-Van-Keer-CREDO

Lore Van Keer

Elk stuk uit de collectie neemt een onverwachte wending en zorgt voor een verademing in het Belgische juwelenlandschap. Je shopt de stuks in de nieuwe Lore Van Keer boetiek in Meise of online op lorevankeer.com.

Praktische informatie

Adres: Lore Van Keer, Beauffortstraat 1, 1860 Meise.
Openingsuren: Woensdag tot en met vrijdag van 13u tot 18u en zaterdag van 10u tot 17u.

 

Lisa Aelvoet De artikels van >

Koestert een gezonde obsessie voor de TikTok-video's van Nara Smith, verse bloemen en Belgische chocolade. Parijs is haar tweede thuis en alles Frans - van mode tot wijn - laat haar hart sneller slaan. Op zaterdagochtend vind je haar in een veel te lange rij bij de laatste nieuwe bakker, snakkend naar een kop koffie. Als ze niet lijkt te luisteren, plant ze waarschijnlijk in haar hoofd alweer haar volgende reis – want het Belgische weer is nu eenmaal altijd een goed excuus om te vertrekken.