Longchamp opent opnieuw winkel in Knokke
© Longchamp

Longchamp opent opnieuw winkel in Knokke

Leestijd: 1 min

In de kuststad Knokke-le-Zoute heropende Longchamp zonet opnieuw hun boetiek. Vlak aan de Kustlaan, ofwel de 'meest exclusieve straat van België', kunnen shoppers de collectie van het merk ontdekken en genieten van een kleine lounge én bibliotheek.

Het nieuwe concept van de winkel past zich aan aan lokale steden en culturen. Naar eigen zeggen dompelt het Knokke onder in een Scandinavisch vakantiegevoel dankzij artistiek directeur Sophie Delafontaine. De winkel wordt ingericht als een gezellige flat en laat je dankzij ‘curiositeitskasten’ de nieuwe seizoenen zien. In de gezellige kleine lounge en bibliotheek worden tassen en accessoires voorgesteld.

Lees ook: Hoe Rihanna’s zwangerschapslooks de stereotypes over het moederschap doorbreken

Limited edition tas

Maar naast de nieuwe boutique, wordt ook een nieuwe tas geïntroduceerd. Speciaal voor de winkel in Knokke wordt een beperkte oplage van de iconische ‘Le Pliage tas’ gelanceerd, gemaakt van gerecycled polyester canvas. Op de tas staat een illustratie die de levensstijl van de badstad Knokke en zijn beroemde ‘windzak’ oproept: een namiddag aan zee de warmte van de zonnestralen, een gevoel van vakantie.

Kustlaan 148, 8300 Knokke-Heist.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Knokke, Longchamp.