Ligt je business plan te blinken op je bureau? Win 30.000 euro dankzij La Redoute Intérieurs
© Shutterstock

Ligt je business plan te blinken op je bureau? Win 30.000 euro dankzij La Redoute Intérieurs

Leestijd: 1 min

Open jij volgend jaar een no waste lunch bar, een kapsalon voor kinderen, een slow coffee shop of een bio wijnwinkel? Ligt je business plan te blinken op je bureau? Zit je in de laatste fases van je concept maar kan je nog wat hulp gebruiken met het aankleden van het interieur? La Redoute daagt je uit!

Dat is nog zacht uitgedrukt. Er ligt namelijk 30.000 euro klaar voor de start-up of scale up met een goed uitgedacht concept, originele aanpak en interessant onderbouwd business plan. La Redoute gelooft namelijk in de kracht van jonge ondernemers: frisse ideeën, wilskracht en originaliteit zijn dé sleutelwoorden.

/

La Redoute, een sterk interieurmerk

Waarom is La Redoute de ideale partner om je te begeleiden in het succes van jouw project? Het merk heeft twee eigen huismerken waarvan de producten zijn ontworpen en gemaakt door een in house team van stylisten en ontwerpers.

La Redoute Intérieurs is een weerspiegeling van die onvatbare, Franse manier van leven, een bron van inspiratie met die subtiele ‘je ne sais quoi’ look. AMPM by La Redoute legt het accent dan weer op edele en kostbare materialen.

Wil je je klanten en medewerkers ontvangen in een super toffe en stijlvol ingerichte omgeving? Wacht dan niet langer en neem deel aan de La Redoute Challenge! Shake Your Business!

/

Praktisch

Wat valt er te winnen? Tot €30.000 voor de inrichting van jouw project met de collecties La Redoute Intérieurs en AMPM!

  • Je bent ouder dan 18
  • Je hebt een startup- of renovatieproject voor opening 2020
  • Je hebt een locatie voor ogen in een hippe stadswijk
  • Jij werkt inspirerend. Je hebt al een heleboel ideeën voor de inrichting klaar liggen.
/

Inschrijven

De selectie van de winnaar verloopt in verscheidene fasen. Eerst stellen de kandidaten hun project voor via een formulier, dat tot 30 november 2019 beschikbaar is. Na een preselectie presenteren de geslaagde deelnemers hun project aan een professionele jury, die dan de winnaar van de La Redoute Challenge kiest.

Inschrijvingen: 22 oktober tot 30 november

Selectie van een shortlist: 1 tot 15 december

Beraadslaging door de jury en keuze van de winnaar: Midden januari

Schrijf je nu in op: https://www.laredoute.be/nl/laredouteawards.aspx

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.