Kom op 30 januari meegenieten van Europese charcuterie in de eerste Belgisch-Italiaanse food hall
©

Kom op 30 januari meegenieten van Europese charcuterie in de eerste Belgisch-Italiaanse food hall

Leestijd: 1 min

mccharcuterie

Proef, feest, ontdek, geniet… Het beste van de authentieke Europese charcuterie is nu beschikbaar op één plek!

Op 30 januari staan smaak en kwaliteit in de schijnwerpers in de eerste foodhal gewijd aan Europese delicatessen in Bulthaup Woluwé. Culinaire animaties georganiseerd door Leslie en Cuisine en Virginie van Spoonful of Happiness, mini-workshops gewijd aan smaakplezier, degustaties en een live kookshow aangeboden door sterrenchef Giovanni Bruno (Senzanome), die drie recepten zal voorstellen, zijn enkele van de animaties die ons onze goede voornemens al zullen doen vergeten.

Kiezen voor producten met het label AOP (beschermde oorsprongsbenaming) of IGP (beschermde geografische aanduiding) is kiezen voor de garantie om typische, authentieke en kwalitatieve producten te proeven, die deel uitmaken van het voedingserfgoed van landen binnen Europese Unie. Het is kiezen om het werk van de producenten te waarderen en om nee te zeggen tegen imitaties en vervalsingen (ja, zoals bij onze favoriete merkkleding en accessoires!). Zo helpen we gebieden beschermen en ontwikkelen via de lokale economie, en wordt de diversiteit van landbouw en voedsel bevordert. Ontdek de tradities van Cotechino Modena en Zampone Modena, Mortadella Bologna en Salamini Italiani alla Cacciatora en maak van de gelegenheid gebruik om met een paar woorden in het Italiaans je plezier te uiten. Het is ook een gelegenheid om de heropening van Bulthaup-Woluwe en het overdekte restaurant Mercato by Bulthaup dat hoogwaardige Italiaanse producten aanbiedt.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Wanneer?
Donderdag 30 januari vanaf 18.30 uur.

Waar?
Bulthaup Woluwe, Leuvensesteenweg 323 à 1932 Woluwe Saint-Etienne

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Indien je geselecteerd bent, ontvang je een bevestigingsmail.

De organisatoren van de betrokken burgerinitiatieven zijn volledig verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina. De teksten zijn uitsluitend voor rekening van de auteurs ervan en vertegenwoordigen niet het standpunt van de Europese Commissie. De Commissie is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop de verstrekte informatie wordt gebruikt.

Lees ook:

Commercieel team De artikels van >