Knokke pop-up: The List is veel meer dan enkel dat
© Vincent Van Doornick

Knokke pop-up: The List is veel meer dan enkel dat

Leestijd: 1 min

Het belooft een spannende zomer te worden in Knokke. Sinds 1 juli kan je er namelijk de hele zomervakantie lang terecht in de unieke conceptstore TheList. Laat je verrassen door hun unieke en ruime assortiment voor het te laat is!

Pop-upwinkels zijn het fenomeen van de afgelopen jaren. Toch begint het concept ondertussen ingeburgerd te geraken en wordt het dus stilaan een beetje gewoon, en zelfs wat saai. TheList verlegt dit jaar op de zeedijk van Knokke alle regels in pop-upland. Het unieke concept verzamelt alle slimme en hippe merken op een plaatje om het unieke geheel vervolgens aan de consument aan te bieden.

Een unieke mix

In de spannende conceptstore vind je een ruim aanbod die op zijn minst interessant te noemen is. TheList legt een verbinding tussen bedrijven met unieke businessmodellen enerzijds en de veeleisende consument anderzijds. Het succesvolle concept bestaat al vijf jaar en streek reeds neer op verschillende locaties zoals Antwerpen en Waasland Shopping Center. Nu is het mondaine hart van Knokke aan de beurt om kennis te maken met het verrassende project.

Een greep uit het aanbod van TheList: huisgemaakte superfoods van Blueberry Fields, een collectie designmeubelen van Furnified, de handtassen van Lies Mertens en de e-bike van Cowboy. De sterke selectie van lokale handelaars wordt aangevuld met enkele internationale toppers. Zo vind je er een selectie juwelen van het Britse Pinch. Ook de juwelen van de Belgische Charlotte Valkeniers worden voor het eerst tentoongesteld in ons land.

Bij TheList staat belevenis van de consument centraal. “We hebben geleerd dat net onze creatieve aanpak en onze sterke selectie het concept zo succesvol maken. We combineren startups, sterke merken en nieuwe concepten die de bezoeker verrassen. Het einddoel is om een museumwinkel te creëren, maar dan zonder het museum”, aldus initiatiefnemer Emm Verheyden.

TheList Knokke. Zeedijk- Zoute 738, 8300 Knokke Heist. Meer informatie vind je op de website.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Conceptstore, Knokke, Thelist.