Duik mee in de kleerkast van Kendall Jenner
© Neilson Barnard, Getty Images

Duik mee in de kleerkast van Kendall Jenner

Door Charlotte Deprez & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Vogue mag 125 kaasjes uitblazen en viert dat met de ludieke YouTube-reeks 'Supermodel Closets'. Het eerste gewillige slachtoffer van dienst? Kendall Jenner, die ons trouw aan haar reality icoon imago maar al te graag meeneemt in haar kleerkast om te tonen wat ze allemaal in huis heeft. Kijk je even mee?

Wie momenteel model en it-girl zegt, zegt Kendall Jenner. Samen met de zusjes Hadid lijkt ze niet weg te denken van alles wat hip en Hollywood is. Geen wonder dus dat Vogue haar wist te vinden voor de allereerste aflevering van hun Supermodel Closets.

Dankzij een speciale cameratechniek krijgen we een 360° inkijk in de indrukwekkende kast van Kendall (2 kamers!), die maar al te graag, ehm, wel, alles uit de kast trekt! Kijk mee en geniet (en word stiekem, net als wij, een heel klein beetje jaloers).

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Kendall Jenner, Vogue.