Het is officieel: Kit Harrington en Rose Leslie zijn verloofd!
© Getty Images

Het is officieel: Kit Harrington en Rose Leslie zijn verloofd!

Door Charlotte Deprez & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Het gerucht dook de voorbije dagen regelmatig op in onze socials en is nu dus (gelukkig of helaas (schrappen wat niet past)) officieel bevestigd: Kit Harrington, aka Jon Snow, heeft zich verloofd met Rose Leslie, de roodharige deerne die hem als Ygritte van vurig weerwerk diende in de cultserie Game of Thrones. 

De verlovingsaankodinging van Kit Harrington en Rose Leslie was met een simpel bericht in de krant (toegegeven, met kader) Britser dan Brits. ‘De verloving is aangekondigd van Kit Harrington, de jongste zoon van David en Deborah Harrington uit Worchestershire, en Rose, de middelste dochter van Sebastian en Candy Leslie van Aberdeenshire’, staat er te lezen. Een paar simpele woorden die ongetwijfeld de dromen van menig vrouwelijk GOT-fan aan diggelen slaan.

Het was dan ook op de set van Game of Thrones dat de tortelduifjes elkaar in 2012 tegen het lijf liepen. Toegeven dat ze daadwerkelijk een relatie hadden, deden ze pas in april 2016. Wij zijn alvast blij om te lezen dat Cupido zo nu en dan toch efficiënt zijn pijlen weet te richten in Hollywood.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Game of Thrones, Kit Harrington.