Meghan Markle draagt Belgische juwelen voor haar eerste officiële verschijning
© Pers

Meghan Markle draagt Belgische juwelen voor haar eerste officiële verschijning

Leestijd: 1 min

"Binnen de tien minuten was onze stock uitverkocht", aldus de ontwerpster in Het Nieuwsblad.

Meghan Markle is niet alleen een stijlicoon, ze heeft ook gigantisch veel invloed. Wat ze ook draagt, het krijgt gegarandeerd een gigantische nagalm. Dat overkwam ook de Belgische Vanessa Tugendhaft, een juwelierster bij wie Meghan Markle vaste klant is.

De mediastorm begon al in maart, toen de kersverse Dutchess verscheen met een ring,- waarover het internet los ging. Het bleek een juweel van de hand van de Belgische ontwerper Tugendhaft te zijn. Toen niet veel later Meghan nogmaals verscheen in sieraden van datzelfde merk (zie galerij) was het hek helemaal van de dam. Het huis heeft inmiddels een wachtlijst aangelegd voor de wereldwijde aanvragen.

Ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van prins Charles afgelopen dinsdag droeg Markle roségouden oorbellen met diamantjes ter waarde van €2.520.

https://www.instagram.com/p/BjFpKmegBri/?taken-by=vanessatugendhaft_official

Bekijk hier Meghans favoriete juwelen:

 

Vanessa who?

Vanessa Tugendhaft groeide op in België in een familie van juweliers. Aan know how dus geen gebrek. Op de prille leeftijd van 15 jaar ontwierp ze haar eerste sieraad. Haar juwelen zijn tijdloos en modern en kennen een beroemde fan base, van de excentrieke Madonna tot de brave Anne Hathaway.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Juwelen, Meghan Markle, Royalty, Vanessa Tugendhaft.