Princess opent nieuw monumentaal hoofdstuk in Antwerpen
© Princess - Frederik Vercruysse

Princess opent nieuw monumentaal hoofdstuk in Antwerpen

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

De Princess flagshipstore is verhuisd van de Meir naar de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen. Hiermee begint de Princess familie aan een nieuw hoofdstuk en sluit ze 55 jaar geschiedenis op de Meir af. De nieuwe winkel zet in op jonge designers en op een indrukwekkend en duurzaam interieur.

Familieverhaal

Het verhaal van de Princess Group startte 65 jaar geleden met een kleinschalige babywinkel, opgericht door de moeder van Karin Heeren en grootmoeder van Astrid Somers. De huidige eigenaressen zien de winkel als een nieuwe start. Voor de collectie komen nieuwe designers zoals Forte Forte, Joseph en Nanushka in de spotlight.

Astrid neemt de nieuwe generatie met deze jongere merken voor haar rekening, terwijl moederlief zich focust op de gevestigde designers, zoals Natan, Max Mara en Valentino Red. Op die manier vult het moeder-dochter duo zich perfect aan. Doel is om de ideale combinaties samen te stellen. Zowel de klassieke dame als de on-trend vrouw kunnen dus hun slag slaan in de vernieuwde winkel.

princess_antwerpen_marieclaire

Princess – Frederik Vercruysse

Princess x Architectenbureau anversa

Ook interieurliefhebbers kunnen in de winkel hun hart ophalen. Princess schakelde het Antwerpse architectenbureau anversa in. Het resultaat is een indrukwekkend en duurzaam interieur dat rust, warmte en vrouwelijkheid uitstraalt. De imposante ruimte van 1000m² werd volledig gestript en terug opgebouwd. De hoge muurwanden, plafonds en zuilen werden bepleisterd met een zelf ontworpen klei. Opvallend zijn de natuurlijke ton sur ton tinten, de massieve houten deuren en de prachtige paskamers met schapenvellen.

princess_antwerpen_marieclaire

Princess – Frederik Vercruysse

Princess is doorlopend open van maandag tot en met zaterdag van 10u tot 18:30u. Lange Gasthuisstraat 12, 2000 Antwerpen, www.princess.eu

Meer lezen over mode? Lees dan ook:  Crush of the day: Café Costume x VRWRK, Mode alert: de power suit maakt comeback en Kerst in de lingerielade: 5 oogverblindende collecties

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Hotspots, Mode, Princess, Shopping.