Kerst: dit staat er op de verlanglijst van de redactie
©

Kerst: dit staat er op de verlanglijst van de redactie

Door De Marie Claire redactie
Leestijd: 4 min

Twaalf verschillende vrouwen, twaalf unieke karakters, 12 uiteenlopende stijlen, en een overvloed aan inspiratie. Hierbij een brief aan de kerstman van de redactie.

En geloof ons, wij zijn braaf geweest dit jaar!

/

Céline de Valeriola, webgrafiste

Vintage minnaar en koopjesjager van vader op dochter, Céline werd vanaf zeer jonge leeftijd van vlooienmarkten naar vlooienmarkten meegetroond. Ze zoekt graag naar objecten die geleefd hebben, een geschiedenis meedragen en altijd in hart en nieren werken. Online winkelen is niet aan haar besteed. En, als ze een idee in gedachten heeft, is het moeilijk om het los te laten.

Lees ook: 

/

Charlotte Deprez, hoofdredactrice online FR

Globetrotter in hart en nieren, Charlotte. Ze is 30 jaar oud, heeft overal al voet gezet (behalve op de maan dan … lucht is de limiet eh). Naast het reizen zelf, vindt ze het heerlijk om al deze herinneringen te vereeuwigen op foto, haar tweede grote passie. Ziehier de verlanglijst van een luxe backpacker.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Travel & lifestyle 🐱 Charlotte (@thetinynomad) le

Lees ook: Onze favoriete ski-outfits van 2020. 

/

Sophie Brevers, art director print

Curiositeit, comfort en zekerheid, Sophie, onze DA-print. Leeft als een kat met haar katten. Een beetje mode, een beetje gedoe en veel ontspanning. Haar verlanglijstje is net zoals haar image: cool, maar edgy!

/

Elise Van de Meulebroucke, hoofdredactrice online NL

Ze doet fitnessmeiden op Instagram in een oogopslag verbleken. Elise, chef digitaal, rusht dagelijks tussen het werk, het zwembad, de fiets, de boksring en de fitnessruimte. Het lijkt onmogelijk om haar een dagje bij te benen. Hier het verlanglijstje onze Victoria Secret atleet.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Elise Van de Meulebroucke (@furelisevdm) le

/

Stéphanie Cheron, art director web

19:41 uur. Dat is de gemiddelde tijd die onze art director deze week doorbracht op sociale media. Stéphanie is naar eigen zeggen is even verslaafd aan suiker als aan Instagram en heeft een echte zwak voor IGTV, snoeproze decoratiestukken en Luikse wafels.

Alle geurkaarsen en make-uppakketten ten spijt, dit jaar wenst Stéph échte ervaringen (om vooral even weg te zijn van haar telefoon).

Lees ook: 8 luxueuze cadeaus op de wishlist van elke beauty lover. 

/

Marie Geukens, hoofdredactrice print

Beroepsmisvorming of niet, Marie stelt steeds alles in vraag. Dit jaar wil ze meer genieten, beter leren relativeren of simpelweg proberen gelukkig te zijn. Voor haar is het zich omringen met inspirerende, grappige en intelligente mensen een doel op zich en een grote luxe in het leven.

/

Elodie Buski, front-end developer

Elodie is een hybride exemplaar en tegelijkertijd een old school nerd, een gepassioneerde kok die altijd op zoek is naar nieuwe smaken, een grote avonturier en een uitstekende plantenliefhebber. Fijn om te weten is dat ze vorig jaar zelfs een cadeau van haar WishList kreeg, dus ze hoopt stiekem dat de Kerstman ook dit keer nog steeds lightclub.be zal lezen! Hier is de verlanglijst voor een duizendpoot die nooit op haar plaats blijft.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Elodie | FOOD • PLANT • TRAVEL (@hellonelo) le

 

/

Marine Lemaire, web editor

Marine kwam bij het team als stagiair en we wilden haar al snel niet meer laten gaan. Ze neemt geleidelijk een meer doordachte en groenere levensstijl aan. Daarom wil ze dit jaar liefst nuttige en blijvende geschenken ontvangen. Echte cadeautjes zijn welkom maar veel belangrijker zijn mooie momenten om te delen!

/

Elspeth Jenkins, modejournaliste print

Ik ben geboren onder het sterrenbeeld Vissen en omda ik heilig geloof in Mercury in retrograde en co. wil ik deze rond mijn hals. Vooral omdat hij zo mooi is.

De Prada puffer diadeem. Very Princess Diana en gewoonweg cool. Als er 1 parfum is waarmee ik overladen word van complimenten, dan is het deze… Ruikt naar vakanties in St-Tropez. Ik heb deze al in grote tartan ruiten. Maar zwart gaat bij alles, toch? Net zoals Balenciaga zelf. Om al mijn favoriete beautyproducten in te bewaren… En ja, ik sluit niet uit dat hij af en toe mee op café zal gaan als handtas.

/

Laurence Van Liedekerke, lifestylejournaliste print

Verlanglijstjes doen me altijd beseffen dat ik al veel heb. En toch weet ik ze wel altijd gevuld te krijgen. Met originele dingen, verrassende ontdekkingen of klassiekers waar ik voor eeuwig aan verknocht blijf (mijn parfum is er zo eentje). Maar mijn favoriete verlanglijstje is eigenlijk helemaal leeg. Want eerlijk is eerlijk: het leukste onderdeel aan pakjes is juist het feit dat je niet weet wat erin zit, toch?

/

Julie Rouffiange, coördinatrice print

Julie heeft drie passies in het leven: reizen, lezen en … schoenen! Voor Kerstmis koos ze dus geschenken die haar in ieder geval in gedachten zullen laten reizen!

/

Lieselot Luykx, web editor

Voor Lieselot staat 2020 gelijk aan verandering, want volgend jaar maakt ze de grote sprong en gaat ze samenwonen met haar vriendin Mona. Ze hoopt van harte dat er vooral duurzame cadeautjes onder de kerstboom zullen belanden, geschenken waar ze lang plezier aan zal hebben. Een inspirerend boek én een nostalgisch geurtje kunnen haar alvast heel happy maken.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Lieselot Luykx (@lieselotluykx) le

/

Helena Vereycken, grafiste

Helena doe je geen plezier met cadeaubonnen of sokken, onze ravissante grafiste krijgt het liefst persoonlijke cadeaus. Een doordacht cadeau zoals een goed boek, mooi juweel of iets muziek-gerelateerd.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Helena Vereycken (@helenavereycken) le

Simpel van Ottolenghi
Nieuwe LP Brihang
Baret
Halsketting
Noise cancelling hooftelefoon

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.