Kerst: 15 decoratieve geschenkideeën voor kids
© Kidsroem, Eames & Kidslovedesign

Kerst: 15 decoratieve geschenkideeën voor kids

Door Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Voor Kerstmis innoveren en verrassen we kids door hen geen zoveelste game of pluche beer te geven, maar een mooi cadeau om hun kamer te versieren. Hier zijn 15 originele cadeau-tips om de kamer van je kind te pimpen.

Waarom zouden enkel volwassenen recht hebben op een decoratief cadeau voor Kerstmis? Het decoratieve geschenk voor kinderen heeft ook het voordeel van naast plezier ook praktisch en duurzaam te zijn.  Onder de kerstboom op 25 december, zal dit geschenk zijn volledige effect hebben – én als je nog twijfels hebt – bewijzen we het tegenovergestelde!

/

Een decoratief geschenk om een ​​trendy kinderkamer te versieren

Met de jaren is de kinderafdeling ook niet ontsnapt aan de fenomenen van decoratieve trends. Via Pinterest of Instagram hebben we gezien dat veel meubels of accessoires een echte must-have zijn geworden voor een kinderkamer. Een bedhut, grafisch behang, wandtrofee, tipi’s, grappige kussens, diervormige tapijten, … Het is helemaal hot en trendy om kinderkamers stijlvol te personaliseren. Maar onder deze reeks trends die we je voorschotelen voor Kerstmis – zullen we in ons achterhoofd houden – om te investeren in duurzame decoratie die kinderen lang in hun kamer kunnen houden.

/

Welk decoratiegeschenk voor je kind?

Maar hoe ziet het decoratiestuk van een kind dat nog eeuwen moet doorkruisen eruit? Een Tolix-stoel (kopie van de volwassene), een prachtige rotanbank, een poëtische poster, … Waar vind je deze charmante stukken? Op tal van decosites die speciaal voor kinderen een breed scala aan meubels als decoratieve objecten aanbieden!

Lees ook: dit zijn de 18 coolste mama’s op Instagram

Om de perfecte ​​decogift te vinden voor een kind, raden we je aan een vooronderzoek te doen bij de ouders en het betreffende kind. Zo kom je de verlangens van dit kind te weten, maar ook de behoeften van zijn ouders. En ja … Het inrichten en decoreren van een kinderkamer vereist budget. Ook ziet het decor / het ontwerp van een geschenk in plaats van een knuffel of ander speelgoed er groots uit én is het een verantwoordelijk en intelligent geschenk. Als je de juiste keuzes hebt gemaakt, zal het lang door het kind worden bewaard … 

Welke is jouw favoriet?

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook – 10 kerstfilms die wij stiekem elk jaar opnieuw bekijken (en jij vermoedelijk ook)

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Duurzaam shoppen, Geschenken, Kerst, Kerstmis, Kids.