5 vragen aan Julianne Moore, de muze van de nieuwe Triumph Florale collectie
© Franziska Krug

5 vragen aan Julianne Moore, de muze van de nieuwe Triumph Florale collectie

Door Joy Flammang en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Vorige week was Marie Claire aanwezig in Berlijn bij de lancering van de nieuwe Florale collectie van het Duitse merk Triumph. Dé ideale gelegenheid om kennis te maken met onze favoriete Hollywoodster, Julianne Moore, die de inspiratiebron was voor de nieuwe premium collectie in kant.

We ontmoetten de ravissante Julianne Moore in een echte droomlocatie vol bloemen. De bekroonde actrice die werd gekozen als het gezicht voor de nieuwe premium collectie van Triumph, beantwoordde met een glimlach al onze vragen.

Hoe oog je het best op de rode loper?

Julianne Moore: “Eerst en vooral is het belangrijk om zelfzeker te zijn en je op je gemak te voelen. Daarnaast is het ook belangrijk om een jurk te kiezen die past bij jouw lichaamsfiguur en waarin je je goed voelt. In een prachtige jurk voel je je fantastisch op de rode loper. Je kan de rode loper totaal niet vergelijken met het dagelijkse privéleven, want dan weet je exact wat je moet doen en dan gaat alles vanzelf goed.”

Om welke redenen heb je besloten om het gezicht van de nieuwe Triumph collectie te worden? 

“Jullie weten dat ik van het merk hou. Ik hou van de manier waarop ze vrouwen representeren en hun collecties zijn altijd modern en mooi.”

Wat bedoel je met ‘ik hou van de manier waarop ze vrouwen representeren’?

“Bijvoorbeeld het feit dat ze aan mij vragen om het gezicht te worden van de Florale collectie. Ik ben geen 18  jaar meer en ik vind het geweldig dat ik het gezicht van een campagne mag zijn. Liv Taylor is dan weer het gezicht van een andere collectie van het merk (N.V.D.R. Triumph Essence). We zijn allebei volwassen vrouwen, we hebben kinderen, we hebben een baan. Ik vind het geweldig dat ze dit soort vrouwen kiezen als ambassadeur voor hun merk.”

Wat is jouw favoriete set uit de Triumph Florale collectie?

“Ik heb een zwak voor zwarte lingerie. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk erg traditioneel ben, ik draag altijd zwarte lingerie.”

Je noemt jezelf traditioneel, maar toch zie je er door de jaren heen steeds cooler uit! Hoe doe je dat? Is het volgens jou de sleutel tot succes?

“Ik denk dat we op jonge leeftijd het belang van ervaring onderschatten. Als je meer ervaring opdoet in een bepaald domein, ga je je steeds comfortabeler voelen bij wat je doet. Ik denk dat dat enorm belangrijk is. Geniet van de ervaring die je opdoet en leer er ook echt iets uit.”

Wijze woorden van een wijze vrouw. Benieuwd naar de nieuwe Florale collectie van Triumph? Check dan snel de onderstaande fotogalerij. Kopen kan op www.triumph.com.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Julianne Moore, Triumph, Triumph Florale.