Waan je op een Marokkaanse soek in deze Antwerpse supermarkt
© Unsplash

Waan je op een Marokkaanse soek in deze Antwerpse supermarkt

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Vanaf 8 augustus is Antwerpen alweer een hotspot rijker. Dankzij de stad zijn rijke, multiculturele gemeenschap kan je er genieten van een divers aanbod aan keukens en producten. Als kers op de taart opent binnenkort MyFood, een halalsupermarkt waar iedereen welkom is, ongeacht budget, afkomst of overtuiging.

/

Een authentieke markt

“Uniek aan ons concept is dat MyFood een totaalbeleving biedt. De sfeer, de mogelijkheid om iets te eten of te drinken, de bakkerij en slagerij met persoonlijke bediening, de open keuken voor kookworkshops,” aldus de store manager.

Het concept van MyFood vertrekt vanuit het idee om een Marokkaanse markt of soek na te bootsen. Een plaats waar mensen, smaken, geuren en kleuren samenkomen. Behalve Marokkaanse specialiteiten en halal voeding vind je hier ook bekende A-merken. En dat is nog niet alles. Denk aan speelgoed, onderhoudsproducten en zelfs keukenmateriaal. Deze supermarkt is 100% authentiek maar met een eigentijdse touch.

Hieronder krijg je alvast een kleine sneak peek:

/

Back to the future

De opening van MyFood op 8 augustus is nog maar het begin. Nu al, plant de supermarkt een tweede opening in Antwerpen, maar ook andere Belgische en Europese steden staan op het lijstje. Ten slotte zijn de diensten van deze hotspot al helemaal afgestemd op de moderne consument. Geen tijd om rond te snuisteren. Dan bestel je gewoon jouw boodschappen online en haal je deze af op een moment die jou past.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MyFood Markets (@myfoodmarkets) op

/

Praktisch

De eerste supermarkt van MyFood opent op 8 augustus de deuren op de Bisschoppenhoflaan 459 in Deurne. De eerste 1.000 bezoekers krijgen een leuke goodie bag. Om de coronamaatregelen correct op te volgen, moet je via de website van MyFood een tijdslot kiezen waarin jij wenst te winkelen.

Bij MyFood Café kan je even uitrusten met een drankje en een lokale specialiteit. Kinderopvang wordt binnenkort voorzien, wanneer de coronamaatregelen het toelaten. Deze supermarkt heeft werkelijk alles, nietwaar?

Openingsuren: dagelijks geopend van 7u tot 20u, op vrijdag tot 21u. Dinsdag gesloten.

Nog niet uitgelezen? Lees dan meer Marie Claire op: Deze celebs kochten een vrouwenvoetbalploeg en spelen voor eerlijkere loon, Staycation tip: Weekendje weg naar Koksijde en Shopping: 15 maskers voor een veilige zomer.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Foodies, Halal, MyFood, Supermarkt.