Hoera! Love Stories en H&M slaan opnieuw de handen in elkaar voor een exclusieve swimwearcollectie
©

Hoera! Love Stories en H&M slaan opnieuw de handen in elkaar voor een exclusieve swimwearcollectie

Door Lien Van Dyck
Leestijd: 1 min

Het is opnieuw zover. Voor de tweede keer op rij slaat het Amsterdamse lingeriemerk Love Stories de handen in elkaar met de Zweedse keten H&M. Dit keer voor een exclusieve swimwearcollectie. Wij zijn alvast enthousiast!

Lees ook: Curated Ear: de piercing als kunstwerk 

Na de eerste succesvolle samenwerking, wagen de twee merken zich opnieuw aan een collab. Dit keer focussen Love Stories en H&M zich op een swimwearcollectie met bijhorende accessoires. Volgens Marloes Hoedeman, ontwerpster van Love Stories zal deze collectie even flirterig en speels zijn als zijn lingerie.

/

Van kunst tot Ibiza

De collectie is geïnspireerd op het Ibiza van de jaren ’70 en fotograaf Slim Aarons iconische vakantiebeelden van onder andere het bekende hotel Los Enamorados. Gemaakt voor een meisje dat zowel wil surfen als zonnen. Een pallet van roze, vintage groen en oranje overheerst.

/

Mix’n’match principe

Wat kunnen we verwachten? Mooie kleuren, romantische prints en sportieve silhouetten. De collectie zal 26 items bevatten waaronder Retro bandeaus, driehoekbikini’s en off-the-shoulder badpakken, geïnspireerd door zachte lingerievormen. Dat terwijl de wetsuits en badpakken met riempjes de traditionele surfstijlen als voorbeeld nemen. Trouw aan Marloes Hoedeman’s “mix’n’match” mentaliteit, is elk item in de collectie ontworpen te matchen met andere items.

H&M

Pers

/

Love Stories x H&M

De collectie zal wereldwijd beschikbaar zijn in geselecteerde winkels alsook online vanaf juni. Bekijk hier alvast de volledige collectie.

Vond je dit artikel interessant? Lees dan ook: Crush of the day: Burberry Her BlossomZo vind je de juiste foundation voor jouw huidtypeCrush of the day: Chanel Les Beiges, de collectie voor een stralende ‘no make-up’ look

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Collectie, H&M, Lingerie, Love Stories, Swimwear.