Zo zet je je droom om in werkelijkheid: de ervaring van 2 jonge mama’s
©

Zo zet je je droom om in werkelijkheid: de ervaring van 2 jonge mama’s

Leestijd: 1 min

Veel vrouwen voelen dat hun lichaam hen in de steek laat om hun ambitieuze plannen te realiseren. Mineraalwatermerk Contrex wil daar met zijn water dat rijk is aan calcium en magnesium al langer iets aan doen én ondersteunt vrouwen nu ook op inhoudelijk vlak.

Het project Woman Up by Contrex helpt vrouwen om hun professionele en persoonlijke dromen waar te maken. Contrex zal beginnende onderneemsters selecteren die ze samen met het crowdfunding platform Ulule zullen coachen. De geselecteerde projecten krijgen financiële ondersteuning, worden bijgestaan door specialisten én kunnen genieten van extra media-aandacht. De Emobellie-knuffels van de Oostkampse mama’s Elfi en Lieve zijn één van deze projecten. Deze innovatieve knuffels helpen kinderen om hun gevoelens te uiten en te benoemen.

/

Knuffels en gevoelens

Mama’s Elfi Vandenabeele en Lieve Deketelaere ondervonden zelf hoe moeilijk hun kinderen het hadden om hun emoties te uiten. Elfi: “De Emobellies® zijn niet toevallig ontstaan: door de ADD van haar dochtertje was Lieve al langer bezig met het maken van zintuiglijke kussen en emoticons. Mijn dochter vecht al twee jaar tegen leukemie en is door de bijwerking van sommige medicijnen vaak erg introvert. Om haar te helpen in het uiten van haar gevoelens, hebben we samen de Emobellies® bedacht.” Elke knuffel heeft een buidelzakje met daarin vijf kleef bare gezichtjes. Deze emoticons staan voor de vijf basisemoties: blij, boos, bang, verdrietig en slaperig. Als je als ouder wil polsen naar de gevoelens van je kind of een gesprek wil aangaan over hun emoties, laat je je kinderen het juiste gezichtje op hun Emobellie plakken. Zo weet je als ouder veel makkelijker hoe je kind zich voelt en of het ergens mee zit. De zelfgemaakte knuffels spreken bovendien de zintuigen van kinderen aan dankzij de vrolijke kleuren, het zachte materiaal, de knisperstof en een verborgen belletje. Via Woman Up by Contrex heeft dit inspirerende project nu een stevige boost gekregen. Elfi en Lieve zijn momenteel druk bezig om hun productiecapaciteit te vergroten n plannen hun aanbod uit te breiden met ondermeer een mooi geïllustreerd kinderboek dat vijf verhalen over emoties bevat. De dames zijn alvast enthousiast. Zo zegt Lieve: “Voor ons is ondernemen een volledig nieuw avontuur waar we ons met veel goesting hebben ingestort. Emobellies® is eigenlijk ons kindje dat we nu verder kunnen doen groeien dankzij de financiële hulp en zichtbaarheid die we via Woman Up by Contrex krijgen. We behaalden intussen onze eerste doelstelling voor onze crowdfunding campagne, waardoor de knuffels nu ook op grotere schaal kunnen aangekocht worden.
Meer info: www.facebook.com/emobellies

/

WOMAN UP BY CONTREX IN HET KORT

  • Ondersteuning bij het opzetten van een crowdfunding campagne + een reward van €2000.
  • Coaching en advies van experten
  • Promofilmpje en professionele PR campagne.
  • Visibiliteit via Contrex en Ulule

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Contrex
https://www.contrex.be/nl/woman-up-by-contrex

 

Commercieel team De artikels van >

Tags: Contrex.