Het nieuwe album van Novastar maakt maandag net iets warmer
© Persbeicht

Het nieuwe album van Novastar maakt maandag net iets warmer

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Pop met een herfstig karakter maakt dit najaar je maandagen een stuk beter. Novastar zorgt voor sfeervolle tonen en fijne ritmes om heerlijk bij wakker te worden.

ALERT: Je nieuwste song om heerlijk bij te ontwaken vind je onderaan de pagina!

Novastar: het album

Welkom aan het nieuwe album van Novastar. Joost Zweegers komt 4 jaar na de release van zijn laatste album, ‘inside out’, met een nieuwe knaller. ‘In the Cold Light of Monday’ Combineert pop met zachte toetsen en zwevende ritmes. Happy Notes for a happy feel! Het album bevat zowel oude nummers in een nieuw, herfstig jasje, maar ook volledig nieuwe nummers. Klik hier voor onze favoriet!

Hot op Werchter

Afgelopen zomer haalde Novastar nog een groot publiek op Werchter, waarmee nog eens blijkt dat op talent geen leeftijd plakt. Ook hun andere shows dit jaar werden met veel plezier onthaald. Joost Zweegers heeft die magic touch. Zijn geheim? Hij gelooft, net zoals de man van de kleine zakjes soep, dat Pauze werkt. Na een 4-jarige break klinkt de toon van zijn nieuwe nummers, verfrissend en helder. En klaar voor opnieuw een geweldig jaar.

Blue monday?

De titel van het album is een soort bezint eer ge begint-verhaal. Nee, niks bijbels aan. Het verwijst naar de down to earth sfeer in de studio, waar alle recordings voor ‘In the cold light of monday’ pas op maandag werden herbeluisterd en geperfectioneerd. Het gevolg? Melodieën die je meenemen in wat eerder een verhaal dan een song lijkt. Beeld je in: kleine beige steentjes op een gebogen pad vol bladeren in verschillende kleuren. Warm geel, oranje, rood. Verdord, maar mooi en verkleurd na het vallen van de bomen. En een band aan het einde van het pad, die pop/rockerig speelt en nog meer bladeren ritmisch doet vallen, op de maat van de muziek. Een spektakel van schoonheid! Dat is wat Novastar ons nu brengt.

Meer weten? Check dan zeker ons novembernummer! We kwamen alles te weten over het nieuwe album en stelden Joost Zweegers enkel stoute vragen.

Wake up song

Om met 2 benen uit je bed te springen!

 

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Belgisch, Monday, Music, Nieuw album, Novastar.