Hard Rock Cafe opent deuren op Antwerpse Groenplaats
© Shutterstock

Hard Rock Cafe opent deuren op Antwerpse Groenplaats

Leestijd: 1 min

Nog één nachtje slapen en dan is het zover! Dan krijgt ook Antwerpen zijn hoogsteigen Hard Rock Cafe. En die opening wordt uiteraard in stijl gevierd met een optreden van de rockcoverband Xzent, muziekinitiaties en entertainment voor de kleintjes.

Geen keten zo legendarisch als Hard Rock Cafe. De allereerste vestiging in Londen opende 46 jaar geleden de deuren, de vestiging in Brussel mocht eind juli 5 kaarsjes op de taart zetten. Dat Antwerpen nu ook de deuren van een eigen Hard Rock Cafe mag opengooien op de Groenplaats is niet meer dan logisch.

De feestelijke gebeurtenis wordt uiteraard gevierd. In de namiddag (12u tot 18u) zorgt rockcoverband Xzent voor het muzikale entertainment en is er ook animatie voorzien voor de kleine rockfans met ballonartiesten, grime en kindertattoos.  ’s Avond is het tijd voor de VIP-party (enkel op uitnodiging), tijdens welke diverse dj’s komen draaien en ook Eline De Munck en Rita Gilligan (HRC’s eerste serveerster, nvdr) present tekenenen voor een heuse Guitar Smash ceremony.

Ga dus zeker eens langs morgen om de inrichting te bewonderen, te smullen van een heerlijke Legendary Burger of te staren naar de witte handschoenen die Prince droeg tijdens zijn Purple Rain tournee in 1984. Want ja, die prijken aan de muur van de Antwerpse vestiging, net als een Wayne Charvel-crafted gitaar en een prototype uit de collectie van Eddie Van Halen.

Hard Rock Cafe Antwerpen, Groenplaats 35, 2000 Antwerpen, www.hardrock.com.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Antwerpen, Hard Rock Cafe.