Granny’s coveren Beyoncé op onnavolgbare wijze om hun bowlingclub te redden
© YouTube @Chadstone Bowls

Granny’s coveren Beyoncé op onnavolgbare wijze om hun bowlingclub te redden

Door Charlotte Deprez & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Onderschat nooit tot wat een bejaarde Britse oma bereid is om haar bowlingclub te redden van de ondergang! De dames van de Chadstone Bowls Club wagen zich zelfs aan een cover van Beyoncé's Single Ladies, inclusief danspasjes.

Geopend sinds 1958 telt de Chadstone Bowls Club anno 2017 maar liefst 600 leden, waarvan (je raadt het al) de meesten gepensioneerd zijn of toch bijna. De gemeenteraad maakte recent bekend dat ze graag de bowlingclub zouden zien plaatsmaken voor een gloednieuwe zaal waar netbal en basketbal gespeeld kan worden, maar dat is dus niet naar de zin Terry, Janine en Wyn.

Met hun gezegende 77 jaar elk, hebben de drie dames dan maar hun bowlingtenue aangetrokken om zich te wagen aan een geheel eigen versie van Beyoncé’s Single Ladies. 

Toegegeven, de meest hilarische parodie ooit blijft op naam van Justin Timberlake, Paul Rudd en Beyoncé zelf, toen die het nummer een paar jaar geleden onder handen namen voor de Amerikaanse entertainmentshow Saturday Night Live. Moest je de viraal gegane video daarvan destijds gemist hebben, kan je hem hier nog eens bekijken.

Beyonce – Single Ladies Parody from Viktoriia_Vero on Vimeo.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Beyoncé, Bowling, Justin Timberlake.