Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar
© Getty Images, Stephane Cardinale, Corbis

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar

Leestijd: 1 min

Triest nieuws voor de fans van het beroemde koppel: topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn Malik zijn niet langer een koppel. Het gerucht dat de twee niet meer zo close waren, deed al een tijdje de ronde, maar nu is het dus effectief bevestigd. En zoals verwacht, blijven de reacties van de fans niet uit.

Al twee jaar waren ze een item: Gigi Hadid, zonder twijfel een van ’s werelds meest bekende modellen van de afgelopen jaren, en Zayn Malik, de zanger met de zwoele blik en volle haarlokken die menig tienermeisje in twee seconden in het het zwijm kan doen vallen. Tot 2015 was Zayn een onderdeel van de eveneens door tienermeisjes bejubelde (of eerder: begilde) boyband One Direction. Tegenwoordig zingt hij solo. Met Gigi aan zijn zijde.

Ze schitterde in de eerste solovideo die Zayn na zijn split met One Direction lanceerde (Pillow Talken betuigde zelfs haar liefde aan hem op Instagram op een manier zoals alleen een topmodel dat kan. Maar nu is het sprookje dus over en uit.

Het gerucht deed al even de ronde dat beiden elkaar door hun drukke agenda’s nog maar weinig zagen, maar het was de Britse tabloid The Sun die begin deze week met het nieuws van de breuk naar buiten kwam. Zayn en Gigi konden dus niet anders dan bevestigen, wat ze beiden deden op Twitter.

Beiden zeggen erg dankbaar te zijn voor de tijd en liefde die ze gedeeld hebben. Zayn merkt nog even op dat hij liever zelf met het nieuws naar buiten was gekomen, terwijl Gigi met de woorden whatever’s meant to be will always be de deur toch nog op een kier laat staan voor een mogelijke reünie in de toekomst.

Zoals verwacht, slaat het nieuws in als een bom bij de 66 miljoen volgers die het koppel deelt op Instagram en de 35 miljoen #zigi fans of Twitter.

Bron: CNN Entertainment en The Sun

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Celebrities, Celebs, Gigi Hadid, Relaties, Zayn Malik.