Aannemer of klusjesman nodig? Eén adres: MySpecialist.be
© Shutterstock

Aannemer of klusjesman nodig? Eén adres: MySpecialist.be

Leestijd: 1 min

Zoek je dringend een goede vakman in jouw regio? Via het digitale platform MySpecialist.be wordt dat een fluitje van een cent. Aannemers, elektriciens, loodgieters, dakwerkers, schilders, behangers, timmermannen, tuinmannen en klusjesmannen tout court; in enkele clicks vind je voortaan de vakman die je zoekt, inclusief kwaliteitscertificaat en referenties.

Vakmensen vinden voor jou in Vlaanderen, Brussel en Wallonië, dat is wat MySpecialist.be belooft. En de start-up maakt zijn beloftes waar, want met nog een drietal maanden te gaan tot aan de tweede verjaardagstaart, mag het digitale platform nu al met enige trots melden dat het maandelijks 160 mensen aan een geschikte vakman helpt.

Samen met vaste partners Brico en DKV heeft MySpecialist.be momenteel 50 gecertifieerde vakmensen in de portfolio en dat aantal groeit gestaag. Tegen eind dit jaar zou de portfolio dan ook 250 namen moeten tellen.

Dat klinkt misschien niet als een titanenarbeid, maar er komt meer bij kijken dan je zou denken. De vaklui van MySpecialist.be zijn immers allen gecertifieerd én voorzien van goede referenties, anders komen ze niet op de lijst.

Die kwaliteitsgarantie is erg belangrijk, want MySpecialist.be wil van klussen, verbouwen, repareren en renoveren – kortom, alles waar je mogelijk een vakman voor nodig hebt – een ervaring maken waar je met plezier op terugkijkt. Dus, de volgende keer dat je dakpannen loskomen of je verwarming het laat afweten, één adres: MySpecialist.be!

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Klusjes, Renovatie, Start it @kbc, Vakman, Verbouwingen.