Crush of the day: Face plates van Case Studyo x Jean Jullien
© Case Studyo x Jean Jullien

Crush of the day: Face plates van Case Studyo x Jean Jullien

Leestijd: 1 min

De Belgische producent en uitgever van designobjecten Case Studyo wist net voor de feestdagen de Franse grafisch ontwerper Jean Jullien te strikken voor een unieke samenwerking. Het resultaat is een limited edition van vrolijke borden, de Face plates, die van elke maaltijd ongetwijfeld een feest zullen maken!

Case Studyo creëert in samenwerking met hedendaagse artiesten designobjecten, meubels en gebruiksvoorwerpen met als doel de grenzen van de hedendaagse kunst te verleggen. De London-based Fransman Jean Jullien ontwierp eerder al een originele lamp voor Case Studyo en met de nieuwste samenwerking doet hij verrassen met een set unieke borden.

Face plates

Face plates is een set van zes prachtige porseleinen borden van topkwaliteit. De borden zijn een voor een handgemaakt en beschilderd met grappige gezichten in een stijl die Jean typeert. Uniek is dat de set borden bevat die verschillen in formaat en kleur. Met de Face plates eet zelfs de moeilijkste eter met plezier zijn bord leeg!

Face plates

De Face plates zijn vanaf 10 december beschikbaar en kosten € 300 per set van zes. www.casestudyo.com

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Case Studyo, Design, Face plates, Jean Jullien.