Emporio Armani opent een zomerterras in Brussel
© Pers

Emporio Armani opent een zomerterras in Brussel

Leestijd: 1 min

Emporio Armani opende zojuist een zomerterras in hartje Brussel. Van maandag tot en met zaterdag, tot half september, verwelkomt het Italiaanse modehuis bezoekers tussen 10u en 18u30. En dat is nog niet alles: de drankjes zijn er gratis.

/

Je bent druk aan het shoppen in centrum Brussel, de zon schijnt fel en de hitte begint toe te slaan. Je hebt behoefte aan een plek om even op adem te komen en jezelf te verwennen met een verfrissend drankje.

Enter het gloednieuwe zomerterras van Emporio Armani, een oase van rust midden in de bruisende stad.

Lees ook: 3 foodhalls in Brussel om snel te bezoeken.

Zomerterras Emporio Armani in Brussel

Het terras van Emporio Armani biedt niet alleen een schaduwrijke plek om te ontsnappen aan de zomerse hitte, maar ook een mooie setting om van te genieten en tot rust te komen. Het stijlvolle interieur creëert een ambiance die perfect past bij de luxe uitstraling van het merk. Of je nu alleen bent, met vrienden of met je partner, hier kan je perfect ontspannen en socializen.

Emporio Armani

Pers

Wat dit zomerterras van Emporio Armani nog specialer maakt, is het aanbod van gratis drankjes. Tijdens de week kan je genieten van een selectie van softdrinks en warme dranken, perfect om je dorst te lessen en je energie op peil te houden terwijl je je winkelavontuur voortzet. Op zaterdag staat er ook een assortiment aan cocktails en mocktails op het menu.

Kortom, de perfecte plek om te ontspannen en even bij te komen van een dagje winkelen.

Adres: Waterloolaan 47, 1000 Brussel (1e verdieping van de winkel).

Redactie Marie Claire De artikels van >