Emma Stone wordt het nieuwe gezicht van Louis Vuitton
© Getty Images

Emma Stone wordt het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

Door Charlotte Deprez & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Louis Vuitton heeft net bekendgemaakt dat niemand minder dan Emma Stone het nieuwe gezicht wordt van het modehuis. Hollywood royalty meets high fashion! Wij zijn alvast zeer benieuwd naar de eerste beelden van deze samenwerking.

“Ik vind dit een prachtkans en mijn styliste Petra en ik staan te popelen om samen te werken met de ongelooflijk lieve en getalenteerde Nicolas Ghesquière”, aldus Emma Stone.

Nicolas Ghesquière laat van zijn kant weten een grote fan van Emma te zijn. “Ik bewonder haar enorm. We hebben de voorbije jaren reeds een aantal keer samengewerkt en ik ben zeer verheugd te mogen aankondigen dat zij het nieuwe gezicht van Louis Vuitton wordt. Ik kijk ernaar uit om met haar samen te werken.”

Emma Stone is dan ook niet meer of niet minder dan Hollywood royalty op dit moment. Niet alleen is ze de bestbetaalde actrice van Tinseltown, ze heeft ook al een Screen Actors Guild Award, een Golden Globe, een BAFTA en een Venice Film Festival Award op haar schouw staan, parmantig zij aan zij met de Oscar die ze begin dit jaar won voor haar vertolking in La La Moon, eh, La La Land (pun intended).

 

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Emma Stone, Louis vuitton, Nicolas ghesquière.