Dua Lipa is de nieuwe ambassadrice van Yves Saint Laurent Beauty
© Launchmetrics Spotlight

Dua Lipa is de nieuwe ambassadrice van Yves Saint Laurent Beauty

Door Lotte Gillis
Leestijd: 1 min

YSL Beauty heeft een nieuwe ambassadrice en dat is niemand minder dan de Brits-Albanese zangeres Dua Lipa. Hoewel het heugelijke nieuws nog maar net bekend is, kwam het niet volledig onverwacht. Zo had de zangeres al langer een goede band met het beautymerk van Yves Saint Laurent.

/

Het nieuwe ambassadeurschap van Dua Lipa voor Yves Saint Laurent Beauty is groot nieuws. Een toonaangevend merk als YSL zal namelijk niet zomaar met elke celebrity in zee gaan. Dat komt doordat zo een speciale deal toch een aantal risico’s inhoudt.

Om te beginnen hangt aan zo een ambassadeurschap een prijskaartje. Om ervoor te zorgen dat een celebrity zich volledig overgeeft aan een merk zal het merk aardig wat geld mogen neertellen. Daarnaast smelten de reputatie van het merk en de celebrity samen en was het dus cruciaal voor YSL Beauty om voor een celebrity te kiezen die perfect aansluit bij wat ze als merk willen uitstralen. Zo een beslissingen worden dus niet zomaar genomen.

Concreet houdt dit ambassadeurschap in dat we Dua Lipa steeds vaker in Yves Saint Laurent campagnes zullen tegenkomen. Daarnaast zullen we haar op events met de mooiste Yves Saint Laurent make-up looks treffen en die looks zullen we ook steeds vaker terugvinden op haar persoonlijke kanalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DUA LIPA (@dualipa)

Lees ook: Beyoncé onthult haarverzorgingsmerk en dit wil je weten

/

Waarom Dua Lipa?

Dat de keuze van Yves Saint Laurent op Dua Lipa viel is geen grote verrassing. Zo was de zangeres al sinds 2019 het gezicht van het iconische Yves Saint Laurent Libre parfum. Het merk ging dus al eerder met de popster in zee en weet wat ze van haar kunnen verwachten. Daarnaast sluit haar elegante stijl en imago als powervrouw perfect aan bij wat Yves Saint Laurent als merk wil uitstralen.

Lees ook: Blauwe make-up maakt een comeback, en zo draag je hem

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Dua Lipa, Yves Saint Laurent beauty.