Beyoncé onthult haarverzorgingsmerk en dit wil je weten
© Getty

Beyoncé onthult haarverzorgingsmerk en dit wil je weten

Leestijd: 1 min

Beyoncé onthulde vandaag de eerste acht producten van haar haarverzorgingslijn. Dit wil je weten over Cécred.

Fans wachten al sinds 16 mei van vorig jaar op dit moment, toen Beyoncé via een post op Instagram plaagde dat ze iets speciaals had gecreëerd. De lijn is geïnspireerd door wereldwijde haarrituelen en het kapsalon van Beyoncé’s moeder, Tina Knowles. Het gamma bestaat acht producten: een Clarifying Shampoo en Scalp Scrub, een Moisture Sealing Lotion, een Nourishing Hair Oil en een Reconstructing Treatment Mask. Voor die keratinetechnologie, Bioactive Keratin Ferment, werd een patent aangevraagd.

Pers

/

Opvegen van haren

Wat is Beyoncé’s link met haarverzorging? De Amerikaanse superster deelde in mei op Instagram dat ze haar eerste baantje had als haren opvegen in het kapsalon van haar moeder, in Houston. Ze voegde eraan toe dat Destiny’s Child, de groep waar ze deel van uitmaakte, begon met optredens voor klanten in hetzelfde salon.

Inclusief

Na de introductie van Beyoncé’s geur, Cé Noir, vorig jaar, volgt nu de lancering van haar haarverzorgingslijn. Geur speelt ook een belangrijke rol in de productlijn van Cécred. De karakteristieke geur, Temple Oud genaamd, bevat noten van oud, Australisch sandelhout, warme muskus, jasmijn, vetiver en viooltjesblaadjes. Volgens het merk heeft het productontwikkelingsproces uitgebreide klinische, laboratorium- en salonproeven doorstaan, met een specifieke focus op inclusief testen. Het is dan ook geschikt voor alle haartypes.

De prijzen van de producten variëren van € 28,95 tot € 48,95 en zijn exclusief verkrijgbaar via de website van Cécred.

Lees ook: Siliconen, parabenen en sulfaten: wat doen ze écht met je haar?

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Beyoncé, Haarverzorging, Hair care.