Doutzen Kroes ontwerpt sportcollectie voor Hunkemöller
©

Doutzen Kroes ontwerpt sportcollectie voor Hunkemöller

Leestijd: 1 min

Vorige week stelde Nederlands topmodel Doutzen Kroes in Antwerpen haar sportcollectie voor Hunkemöller voor. Marie Claire was erbij om de collectie te testen en goed te keuren!

De collectie, met grafische prints, comfortabele stofjes en doorzichtige materialen, is zowel trendy en sexy als functioneel. De veelzijdige stuks zijn makkelijk te combineren met elkaar waardoor je moeiteloos je ideale sportoutfit kunt samenstellen. Boksen, hardlopen, crossfit of yoga? De collectie biedt voor elk wat wils! Bovendien vond Doutzen het belangrijk dat de stuks buiten de sportschool ook in een dagelijkse outfit gedragen kunnen worden. Missie meer dan geslaagd vinden wij, want op de presentatie verscheen ze met een top uit de collectie gecombineerd met een boyfriend jeans en een paar hoge hakken. Met een stuk (of drie) uit deze collectie gaan we vast en zeker vaker gebruik maken van dat fitnessabonnement!

Doutzen's sports stories

De collectie is te koop online in pre-sale vanaf 29 december en ligt in de winkels vanaf 2 januari. Prijzen variëren tussen € 7,99 en € 49,99. www.hunkemoller.com.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Doutzen kroes, Doutzen's sports stories, HKMX, Hunkemöller, Sports wear.