Dit zijn de must-have producten van Jeffree Star Cosmetics
© Instagram @jeffreestar

Dit zijn de must-have producten van Jeffree Star Cosmetics

Leestijd: 1 min

Sinds enkele weken is beautymerk Jeffree Star Cosmetics verkrijgbaar via Ici Paris Xl. Vanaf nu kan je de leuke producten van de flamboyante Youtube-ster dus een pak eenvoudiger kopen in ons land. Om dat te vieren verzamelden wij voor jullie al onze favoriete producten van Jeffree Star!

Beautyguru Jeffree Star lanceerde enkele jaren geleden zijn make-uplijn in de Verenigde Staten, waar de producten meteen immens populair werden. Jeffree Star zelf komt vaak in opspraak met zijn flamboyante persoonlijkheid en riskante uitspraken, maar een ding is zeker: de kwaliteit van de producten zelf is uitstekend.

Of je nu al bekend bent met Jeffree Star of  gewoon benieuwd bent naar het assortiment, dit zijn onze favorieten van Jeffree Star Cosmetics:

Meer lezen? Crush of the Day: Drie nieuwe MAC Girls paletten op komst

/

Velour liquid lipsticks

In 2016 begon Jeffree Star klein met een collectie lippenstiften. Als snel bleken de lippenstiften een enorm succes. En terecht, want de velour liquid lipsticks hebben ook ons hart veroverd. De vloeibare lippenstiften blijven enorm lang op je lippen zitten en drogen mat op. Eenmaal de lippenstift op je lippen zit, gaat hij nergens meer heen! De vloeibare lippenstift is verkrijgbaar in verschillende tinten, van mooie nudes tot opvallende en gewaagde kleuren.

/

Skin Frost highlighters

Een ander topproduct waar Jeffree Star zijn naam en faam aan heeft verdiend zijn de Skin Frost highlighters. Highlighters zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot favoriet bij velen en dat heeft Star goed begrepen. De Skin Frost highlighters zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en in de collectie vind je ook enkele bijzondere kleuren. Denk maar aan een paarse of zelfs een zwarte highlighter.

/

Oogschaduwpaletten

Ten slotte zijn ook de oogschaduwpaletten van Jeffree Star zeker hun prijs waard. Elk palette bevat enkele gewaagde kleuren en ook voldoende neutrale tinten om tal van looks te maken. Bovendien heeft elk oogschaduwpalette ook een prachtige en vooral kleurrijke verpakking. Onze favoriet? Het nieuwe Blood Sugar palette die maar liefst 18 schitterende tinten bevat!

Jeffree Star Cosmetics is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Ici Paris Xl.

Meer lezen? 5 praktische make-uptips voor brildragersDeze beauty-adventskalenders zijn veel leuker dan chocolade.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Ici paris xl, Jeffree Star, Jeffree star cosmetics.