Crush of the Day: Drie nieuwe MAC Girls paletten op komst
© Instagram @maccosmeticsbelgium

Crush of the Day: Drie nieuwe MAC Girls paletten op komst

Leestijd: 1 min

De MAC Girls collectie bestond tot voor kort uit zes verschillende paletten, elk volledig afgestemd op een unieke persoonlijkheid. Binnenkort komen er drie nieuwe paletten bij, namelijk Risk taker, Qween supreme en Classic cutie, en wij zijn alvast helemaal verkocht!

De leuke MAC Girls paletten bestonden al een tijdje in het buitenland en zijn ze sinds oktober 2017 gelukkig ook bij ons verkrijgbaar. De collectie bestaat uit verschillende paletten die elk acht tinten oogschaduw en een bijpassende highlighter bevatten. Bovendien is elk palette afgestemd op een bepaald type persoonlijkheid en zijn de verpakkingen gewoon te cool om te weerstaan.


En de pret wordt binnenkort nog groter, want het merk voegt maar liefst drie volledig nieuwe paletten toe aan de collectie. Het Risk taker palette treedt buiten de lijntjes met bronstinten en een opvallende knalroze tint.

Met het Qween Supreme palette kan je eindelijk je welverdiende kroon opeisen dankzij intense metallic tinten. Ten slotte kan je je innerlijke kawaii kind omarmen met de schattig lilatinten van het Classic cutie palette.

Elk palette bevat een mooie variatie aan kleuren waar je tientallen looks mee kan creëren. Weet jij al welke MAC Girl je worden wil?

Risk taker en Qween supreme zijn al beschikbaar voor 39,50 euro in de verschillende MAC stores. De drie nieuwe palettes zijn binnenkort ook online verkrijgbaar. 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Mac, MAC Girls, Make-up, Oogschaduw, Oogschaduwpalet.