Vermijd pluizend haar met deze handige producten
© Imaxtree

Vermijd pluizend haar met deze handige producten

Leestijd: 1 min

Regen is niet alleen slecht voor ons humeur, maar misschien nog slechter voor ons kapsel. Telkens wanneer het buiten vochtig is, begint je haar vrijwel meteen te pluizen. Gelukkig kan je een bad hair day door de regen ook vermijden.

Het is weer herfst in ons land en dat staat voor gezellige boswandelingen, vallende bladeren en… veel regen! Voor vrouwen wiens lokken snel beginnen te pluizen en krullen bij vochtig weer is deze periode dan ook een echte beproeving. Je kan natuurlijk zoveel mogelijk vocht en regen proberen te vermijden, maar dat is gewoon niet altijd mogelijk.

Meer lezen? Nederlandse influencer Negin Mirsalehi lanceert parfum voor je haar

/

Eerste hulp bij regenweer

Er zijn natuurlijk enkele trucjes die je kan proberen als het buiten regent. Zo is een messy dot of een strakke vlecht ook altijd een goede oplossing voor pluizend haar of je kan zelf je haar krullen voor de regen het doet. Verder is het ook belangrijk om je haar compleet te drogen voor je naar buiten gaat en let je best op voor een overdaad aan haarproducten. De regen zorgt er namelijk voor dat deze verzorgingsproducten anders werken dan normaal!

Maar ook de juiste haarverzorgingsproducten helpen je om pluizend haar te vermijden. Wij verzamelden speciaal voor jullie de beste producten van het moment om de regen te overwinnen!

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Haar, Pluizend haar, Regen.