Dit Antwerpse hotel kreeg een heuse makeover
© Radisson Blu Antwerp

Dit Antwerpse hotel kreeg een heuse makeover

Leestijd: 1 min

Een investering van 9 miljoen euro, een indrukwekkend bouwwerk en een Starbucks op de benedenverdieping. Rara, in welk hotel in Antwerpen zijn we? Het Radisson Blu Astrid Hotel, jawel!

Het Radisson Blu Astrid Hotel kreeg een grondige makeover met aandacht voor de huidige trends in industrieel design, maar met een elegante toets. Niet alleen de kamers maar ook de twee restaurants, de vergaderzalen, de balzaal en de lobby werden vernieuwd. Daarbovenop werden de fitness en leisure ruimte in een nieuw jasje gestoken.

Jacqueline Struik, de General Manager, is bijzonder tevreden met deze ingrijpende renovatie:

“Het hotel heeft een enorme metamorfose ondergaan. Het nu een stijlvol, hedendaags product dat onze positie als één van de Antwerpse tophotels bevestigt. Met een perfecte locatie, recht tegenover het Centraal Station, een nieuwe look en onze gerenommeerde Yes I Can! Service, zijn we klaar om verder te groeien en het hotel naar een hoger niveau te tillen”.

Ontbijten met zicht op het Centraal Station

De 253 gerenoveerde kamers en appartementen zijn stijlvol en hedendaags ingericht met een design dat afgestemd is op de locatie in het kloppend hart van de stad. Elke kamer heeft nieuwe meubels, bedden, vloeren, gordijnen, verlichting en decoratie.

Op de tweede verdieping vind je het ontbijtrestaurant, Windows of Antwerp, en de Diamond Lounge, beiden met een adembenemend zicht op het Astridplein en het station, een prachtig gebouw in eclectische stijl . De hoge ramen laten veel zonlicht binnen en het ontbijt is verrukkelijk. Kortom, dit is een zalig plek om je dag op te starten.

Business & pleasure

Omdat het Antwerpse Radisson Blu hotel zeer in trek is bij zakenmannen/vrouwen werd veel aandacht besteed aan de grondige vernieuwing van de vergaderruimtes.  Er zijn zo maar even 15 vergaderzalen, verspreid over twee verdiepingen. Ze vormen dan ook een ideale locatie voor meetings, conferenties en sociale evenementen.

 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Antwerpen, Hotel, Hotspots, Radisson blu.