Hij komt terug! Daniel Craig bevestigt deelname aan 5de Bondfilm
© Shutterstock

Hij komt terug! Daniel Craig bevestigt deelname aan 5de Bondfilm

Door Benoîte Iradukunda & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Hij had nochtans eerder beweerd het nooit meer te zullen doen, maar toch heeft hij het deze week zelf bevestigd in The Late Show aan host Stephen Colbert: Daniel Craig hijst zich voor een 5de en laatste keer in het op maat gemaakte kostuum voor 007 voor de 25ste film uit de reeks.

Speculaties over mogelijke opvolgers circuleerden al enige tijd op het internet, gaande van Idris Elba (Luther) tot Tom Hiddleston (Thor, The Avengers) en Michael Fassbender (Inglourious Basterds, X-Men). Daniel Craig zelf had immers in oktober 2015 verklaard nooit meer in de huid van de beroemde geheim agent te willen kruipen. Dat hij op dat moment fysiek en emotioneel uitgeput was van de opnames van Spectre zal daar ongetwijfeld voor veel tussen gezeten hebben.

Inmiddels gaat het duidelijk wat beter met de Britse acteur, want deze week bevestigde hij tijdens zijn passage in The Late Show aan host Stephen Colbert dat hij wel degelijk nog een laatste keer terugkeert als James Bond.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Daniel Craig, James Bond, Stephen Colbert.