Daar zijn ze dan eindelijk: de huwelijksfoto’s van Miranda Kerr

marieclaire_mirandakerrwedding_top
©Instagram @mirandakerr, foto Patrick Demarchelier

We hebben er lang op mogen wachten, want Miranda Kerr gaf al op 27 mei haar jawoord aan Snapchat oprichter en CEO Evan Spiegel, maar inmiddels hebben ze hun weg gevonden naar het Instagramaccount van het model: de huwelijksfoto’s. Zoals verwacht, zien we véél bloemen, maar ook een prachtige jurk waar Grace Kelly ongetwijfeld jaloers op zou zijn.

Dat Miranda de foto’s nu vrijgeeft, is geen toeval, want ze zijn genomen door de iconische Franse modefotograaf Patrick Demarchelier voor het augustusnummer van de Britse Vogue. Stijlvol als altijd koos Miranda voor een bescheiden make-up en heel veel bloemen. De ceremonie vond plaats in de achtertuin van het riante landhuis in Brentwood – een chique buitenwijk van Los Angeles – waar het paar woont.

Miranda’s trouwjurk is geïnspireerd op de jurk die Grace Kelly droeg toen ze huwde met prins Rainier van Monaco in 1956 en werd speciaal voor haar gemaakt door Dior’s creatief directeur Maria Grazia Chiuri. Miranda’s eerste echtgenoot, Olando Bloom, was niet aanwezig op de ceremonie, maar hun zesjarige zoontje Flynn zou volgens E! Online wel veel pret hebben gehad met de bloemenmeisjes.

Such a magical day 😍❤️😍

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

✨❤️✨

Een bericht gedeeld door Miranda (@mirandakerr) op

| | | |
Tags: Evan Spiegel, Huwelijk, Miranda Kerr.