Urban Decay verrast met twee nieuwe oogschaduwpaletten
©

Urban Decay verrast met twee nieuwe oogschaduwpaletten

Leestijd: 1 min

Urban Decay heeft de afgelopen tijd duidelijk niet stil gezeten. Vorige week kregen beautyliefhebbers te horen dat dé cultklassieker, het originele Naked palette, voorgoed uit de rekken verdwijnt. Om het verlies goed te maken kondigde het merk meteen een waardige opvolger aan: Naked Cherry. En dat is niet het enige, want enkele dagen later toonden ze op Instagram de beelden van nog een nieuw palette!

Heel wat make-up fans zijn in de rouw nadat het edgy beautymerk Urban Decay onlangs aankondigde dat ze stoppen met de verkoop van hun iconische Naked palette. Om dit verlies goed te maken, heeft het merk meteen een waardige opvolger ontworpen. Het nieuwste palette in de Naked-familie kreeg de naam Naked Cherry en doet ons nu al dromen van de herfst.

Het nieuwste Naked palette

Het nieuwe Naked Cherry palette bestaat opnieuw uit twaalf prachtige tinten. De nieuwkomer in het assortiment van Urban Decay heeft alvast zijn naam niet gestolen.  Het palette bestaat namelijk vooral uit perzikkleuren en roze tinten en bevat zowel matte als glanzende tinten. Daarnaast bevat Naked Cherry ook enkele bruine en beige tinten. Een ideaal oogschaduwpalette om tientallen prachtige herfstlooks mee te maken! De foto’s van Naked Cherry zijn al even gelekt, maar Urban Decay maakte het nieuws pas enkele dagen geleden officieel. De verschijningsdatum is nog niet bekend.

De 4 natuurelementen

Maar er is nog meer goed nieuws! Enkele dagen na de aankondiging van Naked Cherry deelde Urban Decay ook de eerste beelden van het Elements palette op Instagram. Het nieuwe palette bestaat uit 19 compleet nieuwe kleuren en bevat erg veel kleurrijke en glanzende tinten.

Het Elements palette is gebaseerd op de vier natuurelementen (aarde, water, vuur en lucht). Bijna alle tinten zijn geïnspireerd op die elementen en kregen ook een bijhorende naam. In het midden van het ronde palette vind je Luna, een iriserende transformer-shade, die al je make-up looks nog een bijzondere extra touch geeft. Bovendien heeft het palette een prachtige verpakking met een kosmische uitstraling. Het Elements palette verschijnt reeds op 10 september in de Verenigde Staten, het is nog niet bekend wanneer het palette bij ons te koop zal zijn.

De verschijningsdatum van het Naked Cherry palette en Elements palette is voorlopig nog niet bekend. De producten zullen verkocht worden via Ici Paris Xl en de website van Urban Decay.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Elements palette, Naked, Naked cherry, Naked palette, Urban Decay.