Living Coral: zo draag je de kleur van 2019 op je gezicht en nagels
©

Living Coral: zo draag je de kleur van 2019 op je gezicht en nagels

Leestijd: 1 min

Naar goede gewoonte verkiest Pantone elk jaar dé kleur van het jaar. Volgens het bedrijf zal 2019 in het teken staan van Living Coral of levendig koraal. Uiteraard kan deze frisse, vrolijke tint ook niet in je make-up tas ontbreken. Wij vonden en zochten de leukste make-upproducten in de kleur van het jaar!

Volgens kenners wordt Living Coral de opvolger van Ultra Violet als kleur van het jaar . De kans is groot dat we deze kleur overal gaan zien de komende tijd. De koraaloranje tint zal terug te vinden zijn in kleding, accessoires, decoratie en dus ook in make-up. En dat is goed nieuws, want de warme tint staat bijna iedereen. Ontdek snel onze favoriete producten in living coral.

Meer lezen? 5 praktische make-uptips voor brildragersInspiratie: 5 Instagram accounts voor beauty lovers6 beautytrends die we onthouden van New York Fashion Week.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Kleur van het jaar 2019, Koraalkleurige make-up, Living coral, Pantone.