Crush of the day: de Sun Care-lijn van Aesop
© Pers

Crush of the day: de Sun Care-lijn van Aesop

Leestijd: 1 min

Het Australische beautymerk Aesop doet ons nog meer uitkijken naar zonnig weer met een update van hun veelgeprezen Sun Care-lijn. Net op tijd voor de zomer wordt het gamma uitgebreid met nieuwe producten die naar goede gewoonte enkel essentiële oliën en botanicals bevatten.

Tijdens de zomermaanden worden we onvermijdelijk blootgesteld aan schadelijke zonnestralen. Een goede zonnebescherming voor onze huid is daarom de grootste prioriteit. Huidverzorgingslabel Aesop kiest voor hun producten enkel en alleen voor ingrediënten met bewezen veiligheid voor onze huid. Die expertise hebben ze nu omgevormd tot Sun Care, een reeks zonnebrandproducten die onze huid een totaalbescherming bieden.

Sun Care bestaat uit twee gloednieuwe producten. Ontdek snel je nieuwe favorieten om deze zomer zorgeloos te zonnebaden.

/

Sun Care Body Duet

De Body Duet set bestaat uit twee producten die je huid beschermen en hydrateren, tijdens en na het zonnen. De Protective Body Lotion SPF 50 vertrekt vanuit vitamine E en voelt vederlicht aan op je huid. De zonnecrème bestaat uit ingrediënten zoals munt, citroen en panthenol en is bovendien ook waterproof. Na het zonnen breng je de Petitgrain Reviving Body Gel aan om je huid te kalmeren en verzachten. Een massage met deze verfrissende aftersun is ideaal na een lange dag in de zon.

Aesop Sun Care

Sun Care Body Duet – 55 euro voor twee producten van 50 ml

/

Protective Facial Lotion

Speciaal voor de bescherming van je gezicht pakt Aesop uit met de Protective Facial Lotion. De lichte gezichtslotion bevat een SPF25 en biedt een totaalbescherming tegen de neveneffecten van de zon. Het product is gemaakt op basis van antioxidanten, groene thee, panthenol en tocopherol. De subtiele, maar kruidachtige geur overtuigt je meteen van dit nieuwe product.

Aesop Sun Care

Protective Facial Lotion SPF25 – 47 euro voor 50 ml

De nieuwe Sun Care-lijn is verkrijgbaar in een van de verkooppunten van Aesop of via de website.

Meer lezen? #hebbenhebbenhebben: de nieuwe Skin Care Kits van AesopZomer shoppen: deze trends nemen we mee richting de zonShopping: zonnecrèmes die goed zijn voor je huid en voor het milieu.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Aesop, Sun Care, Zonnebescherming.