Crush of the day: de Poppy Sauvage collectie van Estée Lauder
© Pers

Crush of the day: de Poppy Sauvage collectie van Estée Lauder

Door Marine Lemaire en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De Franse make-up artieste en influencer Violette brengt haar schoonheidsideaal tot leven met Poppy Sauvage, een fleurige collectie voor Estée Lauder. Violette heeft als doel om alle vrouwen nog meer te laten stralen. Ontdek hier de zes prachtige producten uit de collectie.

De make-up collectie is geïnspireerd door de wonderen van de herfst. Violette liet zich inspireren door het schouwspel van de natuur, wanneer de bladeren van de bomen vallen en we overal warme en heldere kleuren zien. Naast deze glinsterende en gouden tinten voegde ze ook enkele felle accentkleuren toe aan de Poppy Sauvage collectie. Klaprozen en lavendel geven extra energie en verlichting aan het chromatische kleurenpalet.

Violette, die ook een diploma kunst op zak heeft, is vandaag Global Beauty Director bij Estée Lauder. Net daarom is het voor haar een enorme eer om haar artistieke kant te combineren met haar passie voor make-up. Het resultaat: een frisse, discrete en vooral onfeilbare capsulecollectie.

Poppy Sauvage is out 🌸 now on @violetgrey 🌸 #esteelauderxviolette #esteebeautydirector

Een bericht gedeeld door Violette (@violette_fr) op

De Poppy Sauvage collectie

De allereerste make-up lijn van de Parisienne voor Estée Lauder is ideaal om een evenwichtige make-up look te creëren. Roze jukbeenderen en een pittige lippenstift, de collectie laat ons zonder moeite volledig stralen.

In totaal bestaat de collectie uit zes verschillende producten, waaronder twee lippenstiften, een oogschaduwpalette en een blushpalette. Wij hebben ons hart vooral verloren aan de liquid lipstick in een prachtige klaproos kleur. Rode lippen zijn het handelsmerk van Violette en geven elke vrouw een extra krachtige uitstraling.

Daarnaast zijn we ook fan van het oogschaduwpalette dat enkele prachtige glanzende tinten bevat. De verpakking van de collectie, die versierd is met subtiele bloemblaadjes, spreekt meteen voor zich. Kortom, wij zijn op slag verliefd op de simpele, maar complete collectie.

Poppy Sauvage

Pers

De Poppy Sauvage collectie is vanaf 13 augustus te koop in België bij Planet Parfum, Paris 8 en online.

 

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Estée Lauder, Poppy Sauvage.