Crush of the Day: De l’xxl tas van Delvaux
© Pers

Crush of the Day: De l’xxl tas van Delvaux

Door Lien Van Dyck
Leestijd: 1 min

Delvaux, één van de bekendste specialisten op het gebied van handtassen heeft groot nieuws. Het handtassenmerk verwelkomt in zijn befaamde Brillant-familie een vernieuwend model: de l'xxl.

De handtas is ontworpen in samenwerking met Frans designer Jean Colonna en is een fusie van twee uitersten. Een mix van Colonna’s androgyne rock-‘n-roll-stijl en Delvauxs jarenlange vakmanschap en erfgoed.

Lees ook: Delvaux opent eerste Amerikaanse flagshipstore,

/

Zacht kantje

De l’xxl is een gewaagde interpretatie van Delvauxs meest iconische tas: de Brillant. Je kan zeggen dat het een versoepelde silhouette in maxi-versie is, maar nog steeds even bescheiden en elegant.

De lederen tas is voorzien van een louter decoratieve gesp, twee handgrepen en een gestreepte voering in een weefsel van linnen met katoen. Op de tas werd Delvauxs herkenbare kroonlogo gezeefdrukt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 哈潑時尚 Harper’s BAZAAR Taiwan (@harpersbazaar_tw) op

/

Lederen droom

l’xxl wordt gemaakt uit Dream-leder. Een huid die uitsluitend bedoeld is voor Delvaux, uitermate zacht en soepel. Dream-leder heeft de topkwaliteit van ongelooid leder en door zijn altijd andere korrel is elke tas verschillend en volkomen uniek.

/

Genderneutraal

De stijl is bewust genderneutraal en daarom kunnen zowel vrouwen als mannen genieten van deze luxueuze en veelzijdige tas. De l’xxl volgt namelijk geen regels en past in geen enkel schuifje.  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beatrice Fontana (@beatricefontanadesigner) op

l’xxl is nu beschikbaar in alle Delvaux-boetieks en bij officiële verdelers.

Kan jij maar niet genoeg krijgen van accessoires? Lees dan ook: Crush of the Day: de langverwachte Vogue Eyewear x Gigi Hadid collectieCrush of the Day: de kleurrijke sjaaltjes van Maryléne Madou x Jochen Leën, Etisch juwelen shoppen: zo doe je het, Crush of the Day: de Wish collectie van Pandora 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brillant, Delvaux, Genderneutraal, Handtas.