Crush of the day: de Wish collectie van Pandora
© Welovepure

Crush of the day: de Wish collectie van Pandora

Door Monika Mirkos  & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Pandora is ongetwijfeld een van onze favoriete juwelenmerken. Het merk geeft ons tal van opties om onze accessoires te personaliseren naar onze eigen stijl. Met haar nieuwste collectie, Wish, biedt het merk ons opnieuw een uniek concept: klassevolle juwelen, maar dan vol variatie die telkens de perfecte aanvulling zijn voor elke outfit!

/

Collectie uit het hart

De nieuwe wish collectie is gebaseerd op het hart. Het Wishbone symbool op de juwelen is geïnspireerd op de boog van cupido, maar ook vooral op het gebogen gedeelte van je hart. Francesco Terzo en A. Filippo Ficarelli, de artistieke directeurs van Pandora, vertelden dat vooral de vorm en de eenvoud hen kon verleiden. “De vorm zit vol mogelijkheden en bezit alles om zich te ontplooien tot een iconisch ontwerp.”

Lees ook: Dit zijn de top 4 juwelentrends van 2019

/

Vrijheid en creativiteit

De twee artistieke directeurs verklaren dat: “Wishbone een vorm is die zowel grafisch als licht is. Net daarom kan de persoon die het draagt in alle vrijheid zijn creativiteit uiten.” En dat levert interessante combinaties op. Zo kan je de shining wish en classic wish ringen met elkaar combineren zodat je verschillende metallic tinten bekomt. Afhankelijk van je eigen smaak kan je gaan voor een vrouwelijke look met een originele, of net een klassieke toets.

/

Complementaire materialen

Het contrast van materialen is het uitgangspunt van de Wish collectie. En dat levert tal van combinatiemogelijkheden op. Combineer bijvoorbeeld de Shining Wish-kettingen in cool sterling zilver met luxe sterling zilver verzilverd met 18 karaat goud. De Classic Wish-oorringen met Zirkonia lichten je look ook meteen op, of je ze nu combineert of alleen draagt. Ten slotte toveren de stevige armbanden, versierd met Wishbone bangles, meteen elke minimalistische look om in een stijl die helemaal jezelf is.

Meer lezen? Ethisch juwelen shoppen: zo doe je het

/

Een blik op de collectie

De collectie is verkrijgbaar in de winkels of via de website van Pandora. Voor meer informatie kan je terecht op de website.

Meer lezen? Crush of the Day: De gouden Bee Mine collectie van Pandora.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Juwelen, Pandora, Wish, Wishbone.