Crush of the day: de langverwachte Vogue Eyewear x Gigi Hadid collectie
© Pers

Crush of the day: de langverwachte Vogue Eyewear x Gigi Hadid collectie

Leestijd: 1 min

Fashionista's kijken al maanden reikhalzend uit naar de nieuwste Vogue Eyewear x Gigi Hadid collectie. Het resultaat van de langverwachte collab stelt ook zeker niet teleur. Elke it-bril uit de collectie neemt je mee op tour door New York, de favoriete modestad van Gigi.

Supermodel Gigi Hadid ziet er niet alleen tijdens modeshows op en top verzorgd uit, ook naast de catwalk weet de 23-jarige perfect hoe ze zich moet kleden. Het mag dan ook niet verbazen dat het populaire model een veelgevraagde celebrity is voor samenwerkingen met modebedrijven. Ze sloeg deze keer de handen in elkaar met Vogue Eyewear om een glamoureuze brillencollectie t ontwerpen.

/

Tour door New York

De Vogue Eyewear x Gigi Hadid collectie neemt je mee op tour rond de bruisende metropool New York. Ze neemt je mee naar de hipste plaatsen van het moment, van exclusieve clubs in Manhattan tot de realiteit van the city that never sleeps. Gigi liet zich voor de collectie niet enkel inspireren op indrukken van de stad, maar ook door de mensen en plaatsen die New York tot een thuis maken.

Hadid heeft zelf alle brillen ontworpen en benoemde zelf ook elk exemplaar. Elke bril heeft voor haar een unieke betekenis, want ze staan telkens symbool voor een moment in haar leven. De collectie is een perfecte weerspiegeling van haar spontane it-girl stijl. De brillen zijn dan ook ideaal voor hedendaagse vrouwen met een duidelijke toekomstgerichte visie.

/

Ontdek de collectie

Of je nu fan bent van een klein cateyemodel of een grote zonnebril met nineties vibes, de glamoureuze collectie is alles wat je verwacht én meer. Ontdek hier onze favorieten uit de collab.

De Vogue Eyewear x Gigi Hadid collectie is verkrijgbaar via de website.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Brillen, Gigi Hadid, Vogue, Vogue Eyewear x Gigi Hadid, Zonnebrillen.