Crush of the day: de kleurrijke sjaaltjes van Marylène Madou x Jochen Leën
© Pers

Crush of the day: de kleurrijke sjaaltjes van Marylène Madou x Jochen Leën

Leestijd: 1 min

Kleurrijke sjaaltjes zijn tegenwoordig een grote trend, al zeker wanneer je ze in je haar draagt. Fans van deze trend zullen zeker hun gading vinden in de collab tussen Belgische ontwerpster Marylène Madou en Jochen Leën. Een blik op de collectie!

Maak kennis met Marylène Madou, een Belgische print-designer die haar kleurrijke visie omtovert tot handgeschilderde prints. Haar specialisatie zijn vrolijke, maar vooral unieke zijden sjaals. Bovendien werkt ze ook altijd met ecologische inkt om het milieu te beschermen.

/

Marylène Madou x Jochen Leën

Nu slaat de designer de handen in elkaar met de bekende juwelenontwerper Jochen Leën. Het duo kroop samen achter de ontwerptafel om een tijdelijke collectie te creëren. Deze keer tekende ze de ontwerpen niet met de hand, maar ging ze digitaal aan de slag. De sjaals vereeuwigen de juwelen van Leën op een zijden doek.

De limited edition collectie bestaat uit drie verschillende sjaaltjes. Zeldzame edelstenen zoals diamant en morganiet spelen de hoofdrol in de collectie. Ook marmer, dat refereert naar de manier waarop Jochen Leën zijn juwelen presenteert, werd verwerkt in de collab. De sjaals zullen niet alleen online verkrijgbaar zijn, maar worden ook een jaar lang verkocht in de Granada Gallery in Arizona. Tijdens een voorstelling worden de zijden sjaaltjes gepresenteerd samen met de juwelen.

Voor een sjaaltje uit de Marylène Madou x Jochen Leën collectie betaal je 194 euro. Meer informatie en andere leuke sjaals vind je op de website.

Meer lezen? De leukste kapsels om stijlvol de herfst door te komen10 nieuwe Belgische labels die je moet kennenCrush of the day: de handtassen van Belgisch ontwerpster Mieke Dierckx.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Belgisch label, Marylène Madou, Sjaals.